Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭潔
Cheng Chieh
 
Filmography (1963-1987)
 
  攝影 (15 films)
    難忘的人 (1963)    
    流浪三兄妹 (1963)    
    梨山春曉 (1967)    
    日落春暉 (1967)    
    紫丁香 (1968)    
    天下第一人 (1969)    
    小鎮春回 (1969)    
    春宵花弄月 (1970)    
    攝魂鏡 (1970)    
    吾愛吾妻 (1970)    
    真假太太 (1971)    
    鐵扇神劍 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    屠虎嶺 (1972)    
    唐山五兄弟 (1972)    
  導演 (2 films)
    雙龍屠虎 (1974)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
  策劃 (1 film)
    宵待草 (1987)    
  編劇 (1 film)
    雙龍屠虎 (1974)