Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳勳奇
Frankie Chan Fan-Kei (1)  ♂
Aliases:  陳永煜,  陳動奇,  陳芬奇





 
Filmography (1970-2014)
 
  動作設計 (2 films)
    反斗馬騮 (1993)    
    楊門女將 (2011)    
  監製 (18 films)
    佳人有約 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    摩登衙門 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    公僕 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    花心夢裡人 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    邊城浪子 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
  導演 (20 films)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    我要金龜婿 (1986)    
    惡男 (1986)    
    龍虎智多星 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    痴情快婿 (1992)    
    邊城浪子 (1993)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    沒有老公的日子 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    楊門女將 (2011)    
    緣來是遊戲 (2014)    
  執行導演 (3 films)
    飛鷹計劃 (1991)    
    醉拳II (1994)    
    十二生肖 (2012)    
  演員 (24 films)
    孖寶闖八關 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 倪飛
    提防小手 (1982) ... 陳顯通(煙囪)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    惡男 (1986) ... 鍾無二
    我要金龜婿 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    痴情快婿 (1992) ... 楊義
    反斗馬騮 (1993) ... 李恩澤
    邊城浪子 (1993) ... 葉開
    沉默的姑娘 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994) ... Power 陳
    辣椒教室 (2000) ... 歐Sir
    決戰芝加哥 (2000)    
    刺客 (2013)    
    完美假妻168 (2014)    
    緣來是遊戲 (2014)    
  配樂 (357 films)
    小煞星 (1970)    
    無名英雄 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    黑店 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    惡客 (1972)    
    快活林 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    海盜張保仔 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    中國人 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    群英會 (1972)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    警察 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    毒女 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    大密探 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    鬼眼 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    女魔 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    電單車 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    天網 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    大追蹤 (1974)    
    狼女 (1974)    
    朋友 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    中國超人 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    神打 (1975)    
    大老千 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    社女 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    降頭 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    同居 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    七面人 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    猛龍征東 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    伴遊小姐 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    賣身 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    池女 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    索命 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    乾隆下江南 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    破戒 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    入冊 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    出冊 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    五毒 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    拳精 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    發窮惡 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    家法 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    踢館 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    奇招 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    六三三 (1979)    
    圓月彎刀 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    賊贓 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    懲罰 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    台北吾愛 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    有料到 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    師爸 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    風塵 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    貓頭鷹 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    失業生 (1981)    
    老鼠街 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    佳人有約 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    細圈仔 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    賊性 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    小生作反 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    天鱷 (1983)    
    摩登神探 (1985)    
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    冇面俾 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    墮落天使 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    天下無雙 (2002)    
  飛車特技 (1 film)
    霹靂火 (1995)    
  出品人 (6 films)
    君子好逑 (1984)    
    吉人天相 (1985)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    楊門女將 (2011)    
  編劇 (13 films)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    邊城浪子 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    楊門女將 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
    緣來是遊戲 (2014)