Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳勳奇
Frankie Chan Fan-Kei (1)  ♂
Aliases:  陳永煜,  陳動奇,  陳芬奇





 
Filmography (1970-2014)
 
  動作設計 (2 films)
    反斗馬騮 (1993)    
    楊門女將 (2011)    
  監製 (18 films)
    提防小手 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    摩登衙門 (1983)    
    空心大少爺 (1983)    
    公僕 (1984)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    邊城浪子 (1993)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    沉默的姑娘 (1994)    
  導演 (20 films)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    龍虎智多星 (1988)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍之爭霸 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    痴情快婿 (1992)    
    邊城浪子 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    沒有老公的日子 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    辣椒教室 (2000)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    楊門女將 (2011)    
    緣來是遊戲 (2014)    
  執行導演 (3 films)
    飛鷹計劃 (1991)    
    醉拳II (1994)    
    十二生肖 (2012)    
  演員 (24 films)
    孖寶闖八關 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 倪飛
    提防小手 (1982) ... 陳顯通(煙囪)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    伊人再見 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    惡男 (1986) ... 鍾無二
    我要金龜婿 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    痴情快婿 (1992) ... 楊義
    邊城浪子 (1993) ... 葉開
    反斗馬騮 (1993) ... 李恩澤
    沉默的姑娘 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994) ... Power 陳
    辣椒教室 (2000) ... 歐Sir
    決戰芝加哥 (2000)    
    刺客 (2013)    
    完美假妻168 (2014)    
    緣來是遊戲 (2014)    
  配樂 (361 films)
    小煞星 (1970)    
    女殺手 (1971)    
    拳擊 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    大決鬥 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    火併 (1971)    
    龍虎會風雲 (1971)    
    新獨臂刀 (1971)    
    無名英雄 (1971)    
    風雷魔鏡 (1971)    
    玉面俠 (1971)    
    雙俠 (1971)    
    天下第一拳 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    雨中花 (1972)    
    群英會 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    黑店 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    年輕人 (1972)    
    快活林 (1972)    
    娃娃夫人 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    四騎士 (1972)    
    海盜張保仔 (1972)    
    中國人 (1972)    
    惡客 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    風流韻事 (1973)    
    夜生活的女人 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    桃色經紀 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    警察 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    廣東小老虎 (1973)    
    憤怒青年 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    叛逆 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    滿州人 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    大密探 (1973)    
    唐山虎 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    毒女 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    小老虎 (1973)    
    大追蹤 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    怪人怪事 (1974)    
    鐵証 (1974)    
    女魔 (1974)    
    空中少爺 (1974)    
    鬼眼 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    聲色犬馬 (1974)    
    朋友 (1974)    
    狼女 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    五大漢 (1974)    
    醜聞 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    電單車 (1974)    
    鐵掌連環拳 (1974)    
    哪吒 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    天網 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    猛龍征東 (1975)    
    小白龍 (1975)    
    古之色狼 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    長髮姑娘 (1975)    
    情鎖 (1975)    
    神化外母古惑妻 (1975)    
    同居 (1975)    
    中國超人 (1975)    
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    小姨懷春 (1975)    
    七面人 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    嬉笑怒罵 (1975)    
    社女 (1975)    
    馬哥波羅 (1975)    
    捉姦趣事 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    紅孩兒 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    傾國傾城 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    神拳飛龍 (1975)    
    拍案驚奇 (1975)    
    神打 (1975)    
    肉蒲團 (1975)    
    大哥成 (1975)    
    小山東到香港 (1975)    
    大老千 (1975)    
    降頭 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    獨臂拳王大破血滴子 (1976)    
    蛇王子 (1976)    
    撈家邪牌姑爺仔 (1976)    
    飛龍斬 (1976)    
    阿茂正傳 (1976)    
    無法無天飛車黨 (1976)    
    沙膽英 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    油鬼子 (1976)    
    蔡李佛小子 (1976)    
    瀛台泣血 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    少林寺 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    八國聯軍 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    賣身 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    金羅漢 (1976)    
    池女 (1976)    
    八道樓子 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    大毒后 (1976)    
    狐天狐地 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    方世玉與胡惠乾 (1976)    
    風流小子 (1976)    
    伴遊小姐 (1976)    
    毒后秘史 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    索命 (1976)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    黑帶空手道 (1977)    
    入冊 (1977)    
    邪牌愛差人 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    李三腳威震地獄門 (1977)    
    鐵拳小子 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    風花雪月 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    海軍突擊隊 (1977)    
    人蛇鼠 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    破戒 (1977)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    鬼馬姑爺仔 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    上海灘 (1977)    
    天龍八部 (1977)    
    江湖漢子 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    床上的故事 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    發錢寒 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977)    
    人虎戀 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    出冊 (1977)    
    血海螳螂仇 (1977)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    爛鬼與車頭 (1978)    
    倚天屠龍記大結局 (1978)    
    鬼馬功夫 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    黑帶恨 (1978)    
    笑傲江湖 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    蝙蝠傳奇 (1978)    
    射鵰英雄傳續集 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    金鎖匙 (1978)    
    秀花大盜 (1978)    
    冷血十三鷹 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    醉貓師傅 (1978)    
    O女 (1978)    
    五毒 (1978)    
    大煞星與小妹頭 (1978)    
    老虎田雞 (1978)    
    點止功夫咁簡單 (1978)    
    蕭十一郎 (1978)    
    拳精 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    浪子一招 (1978)    
    剪刀石頭布 (1978)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    殘缺 (1978)    
    南少林與北少林 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    盲拳、怪招、神經刀 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    密十至尊 (1978)    
    Hello! 夜歸人 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    乾隆下揚州 (1978)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    圓月彎刀 (1979)    
    龍形虎步千里追 (1979)    
    林世榮 (1979)    
    南北醉拳 (1979)    
    街市英雄 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    慌失失 (1979)    
    蝶變 (1979)    
    血肉磨坊 (1979)    
    四大跛拳 (1979)    
    夠格女郎 (1979)    
    名流浪女夠羌妹 (1979)    
    五爪十八翻 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    踢館 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    上海灘大亨 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    鴻勝蔡李佛 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    奇招 (1979)    
    出閘虎 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    笑拳怪招 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    生死鬥 (1979)    
    六三三 (1979)    
    家法 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    龍拳 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    懲罰 (1980)    
    瘋狂大老千 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    籠裡雞 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    風塵 (1980)    
    大大小小一家春 (1980)    
    師弟出馬 (1980)    
    佛掌羅漢拳 (1980)    
    孖寶闖八關 (1980)    
    扮野小子 (1980)    
    錫晒你 (1980)    
    鬼打鬼 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    空手入白刃 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    至尊威龍 (1980)    
    佛掌皇爺 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    碟仙 (1980)    
    雙辣 (1980)    
    迷蹤霍元甲 (1980)    
    有料到 (1980)    
    賊贓 (1980)    
    台北吾愛 (1980)    
    怨婦、淫娃、瘋殺手 (1980)    
    地獄無門 (1980)    
    雍正與年羹堯 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    鹹魚番生 (1980)    
    師爸 (1980)    
    阿燦正傳 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    危險人物 (1981)    
    龍咁威 (1981)    
    貓頭鷹 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    大毛見小毛 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    失業生 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    粉骷髏 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    連環大鬥法 (1981)    
    勇者無懼 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    賊性 (1982)    
    追女卅六房 (1982)    
    血洗唐人街 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    佳人有約 (1982)    
    龍少爺 (1982)    
    細圈仔 (1982)    
    血旗變 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    天鱷 (1983)    
    摩登神探 (1985)    
    重慶森林 (1994)    
    東邪西毒 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    冇面俾 (1995)    
    烈火戰車 (1995)    
    冒險王 (1996)    
    天下無雙 (2002)    
  飛車特技 (1 film)
    霹靂火 (1995)    
  出品人 (6 films)
    君子好逑 (1984)    
    龍鳳智多星 (1985)    
    吉人天相 (1985)    
    冒牌大賊 (1986)    
    甜蜜十六歲 (1986)    
    楊門女將 (2011)    
  編劇 (13 films)
    佳人有約 (1982)    
    空心大少爺 (1983)    
    惡男 (1986)    
    我要金龜婿 (1986)    
    鬼馬保鑣賊美人 (1988)    
    龍虎智多星 (1988)    
    邊城浪子 (1993)    
    沉默的姑娘 (1994)    
    決戰芝加哥 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    楊門女將 (2011)    
    十二生肖 (2012)    
    緣來是遊戲 (2014)