Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳財興
Chen Tsai-Hsing  ♂
Aliases:  陳財星





 
Filmography (1956-1973)
 
  演員 (51 films)
    廖添丁 (1956)    
    夜半路燈 (1957)    
    雨中鳥 (1957)    
    姻緣天註定 (1958)    
    海南島戰後歸來 (1958)    
    天無絕人之路 (1958)    
    愛的勝利 (1959)    
    後母與前子 (1959)    
    我愛我君我愛子(下集) (1962)    
    母淚滴滴紅 (1962)    
    我愛我君我愛子(上集) (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 (1962) ... 桂王
    姜子牙下山 (1962)    
    愁風愁雨割心腸 (1963)    
    湯島白梅記 (1963)    
    吻一下 (1963)    
    等你一年過一年 (1963)    
    河邊春夢 (1964)    
    台北發的早車 (1964)    
    可憐的戀花 (1964)    
    送君出帆 (1964)    
    女間諜 (1964) ... 山本少將
    難忘的車站 (1965)    
    寶島櫻花戀 (1965)    
    內山姑娘 (1965)    
    故乡联络船 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965) ... 大金
    搖籃橋情淚 (1966)    
    暗殺命令 (1966)    
    遊俠老黑狗 (1966)    
    銀翼大決鬥 (1966) ... 頼天賜
    西城阿哥 (1966)    
    挑戰地獄島 (1966)    
    神龍飛俠 (1967)    
    愛你到死 (1967)    
    呆子養父 (1967)    
    酒女夢 (1967)    
    永遠愛著妳 (1967)    
    此恨綿綿何時了 (1968)    
    飛天怪俠 (1968)    
    月光大俠 (1968)    
    三笑緣 (1968)    
    無緣的人 (1968)    
    雪中四姐妹 (1968)    
    浪子心 (1969)    
    燒肉粽 (1969)    
    阿草下山 (1969)    
    女性的復仇 (1969)    
    甘羅拜相 (1971)    
    朱洪武 (1971)    
    無敵阿郎 (1973)