[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳財興  ♂
陈财兴
Chen Tsai-Hsing
Pinyin: chén cái xìng
Chan Choi-Hing,  Chen Cai-Xing





 
影視作品 / Filmography (1956-1973)
 
  演員 / Actor (1956-1973)
    廖添丁 / Liao Tian-Ding (1956) ... 警部 / Police officer
    夜半路燈 / Midnight Street Lamp (1957)    
    雨中鳥 / Rain Birds (1957)    
    慈雲太子走國 / Prince Tse-Yun travels the Country (1957)    
    河邊春風寒 / River Bank Spring Wind Chill (1957)    
    朱洪武 / Tsui Hung-Wu (1957)    
    海南島戰後歸來 / Return Hainan Island After the War (1958)    
    姻緣天註定 / Yin Yuan Tien Chu Ting (1958)    
    按摩女 / Massage Woman (1958)    
    天無絕人之路 / Tian Wu Jue Ren Zhi Lu (1958)    
    什麼叫做愛 / What Is Love? (1958)    
    西北雨 / Northwest Rain (1958)    
    愛的勝利 / Ai Di Sheng Li (1959)    
    後母與前子 / Stepmother and Before (1959)    
    姜子牙下山 / Jiang Ziya Leaves Mountain (1962)    
    雙雄大鬥雙假面 / Shuang Xiong Da Dou Shuang Jia Mian (1962)    
    孫龎鬥法 / Sun Pang Fights The Law (1962) ... 魏王 / King of Wei
    孫臏下山 / Sun Yu Leaves Mountain (1962) ... 魏王 / King of Wei
    暴君秦始皇 / Tyrant Bao Shi-Huang (1962)    
    南國雨夜花 / Southern Rain Night Flower (1962)    
    母淚滴滴紅 / Teardrops Drip Red (1962)    
    我愛我君我愛子(上集) / I Love You My Son (Part 1) (1962)    
    我愛我君我愛子(下集) / I Love You My Son (Part 2) (1962)    
    愁風愁雨割心腸 / Worries Wind and Rain Cuts in Heart (1963)    
    等你一年過一年 / Waiting for You Year After Year (1963)    
    女人同情女人 / Woman's Sympathy for Women (1963)    
    紅目于仔 / Hong Mu Yu Zai (1963)    
    籠中鳥 / Long Zhong Niao (1963)    
    湯島白梅記 / Yushima Bai Meji (1963)    
    再見夜都市 / Goodbye to Night City (1963)    
    籠中鳥 / Long Zhong Niao (1963)    
    吻一下 / Kiss Me (1963)    
    可憐的戀花 / Pitiful Lian Nua (1964)    
    河邊春夢 / He Bian Chun Meng (1964)    
    台北發的早車 / Early Train from Taipei (1964) ... 董事長 / Chairman
    藝妲嫁乞丐 / Yida Married To Beggar (1964)    
    可愛的人 / Ke Ai De Ren (1964)    
    女間諜 / Woman Spy (1964)    
    愚兄弟 / Stupid Brothers (1964)    
    送君出帆 / Song Jun Chu Fan (1964)    
    難忘的車站 / Unforgettable Train Station (1965)    
    故乡联络船 / Homeland Connecting Boat (1965)    
    寶島櫻花戀 / Sayonara (1965)    
    悲情鴛鴦夢 / Bei Qing Yuan Yang Meng (1965)    
    內山姑娘 / Girl from the Mountain (1965)    
    臺北人 / Taipeh People (1965)    
    只愛妳一人 / You Are the One I Love (1965)    
    台北街頭 / Streets of Taipei (1965)    
    西城阿哥 / West City Big Brother (1966)    
    搖籃橋情淚 / Yao Lan Qiao Qing Lei (1966)    
    遊俠老黑狗 / Knight Lao Hei Gou (1966)    
    挑戰地獄島 / Challenge Underworld Island (1966)    
    暗殺命令 / Assassination Order (1966)    
    銀翼大決鬥 / Secret of the Diamond (1966) ... 頼天賜 / Lai Tien-Tzu
    呆子養父 / Nerd Foster Father (1967)    
    酒女夢 / Bar Girl Dreams (1967)    
    神龍飛俠 / Dragon Ghost Flying Knight (1967)    
    愛你到死 / Love You Till I Die (1967)    
    無限的愛 / Unbounded Love (1967)    
    愛妳到死 / Love You Till Death (1967)    
    乞丐怪羅漢 / Qi Gai Guai Lou Han (1967)    
    三笑緣 / Three Smiles Cause (1968)    
    無緣的人 / Wu Yuan De Ren (1968)    
    飛天怪俠 / Skyfly Superman (1968)    
    雪中四姐妹 / The Four Sisters (1968)    
    往日的舊夢 / Dreams of the Past (1968)    
    三代的人生 / Life of Three Generations (1968)    
    月光大俠 / Moonlight Warrior (1968)    
    此恨綿綿何時了 / Sorrow During Rain Falls (1968)    
    處女心 / Virgin Heart Period (1968)    
    永遠愛著妳 / I Will Always Love You (1968)    
    浪子心 / Wild Heart (1969)    
    阿草下山 / Ah Cao Leaves Mountain (1969)    
    鑰匙 / The Key (1969)    
    危險的青春 / Dangerous Youth (1969)    
    燒肉粽 / Bamboo Wrapped Meat Dumplings (1969)    
    女性的復仇 / Nu Xing De Fu Chou (1969)    
    / Rice (1970)    
    甘羅拜相 / Kan Lu, the Boy-Minister (1971)    
    朱洪武 / Tsu Hong Wu (1971)    
    無敵阿郎 / Unequalled Ah Lang (1973)