Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張藝謀
Zhang Yi-Mou  ♂





 
Filmography (1983-2016)
 
  攝影 (4 films)
    一個和八個 (1983)    
    黃土地 (1984)    
    老井 (1986)    
    大閱兵 (1986)    
  監製 (8 films)
    西楚霸王 (1994)    
    龍城正月 (1997)    
    英雄 (2002)    
    2046 (2004)    
    十面埋伏 (2004)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    之旅 (2015)    
    28歲未成年 (2016)    
  故事 (3 films)
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    千里走單騎 (2005)    
  導演 (22 films)
    紅高粱 (1987)    
    美洲豹行動 (1989)    
    菊豆 (1990)    
    大紅燈籠高高掛 (1991)    
    秋菊打官司 (1992)    
    活著 (1994)    
    搖呀搖!搖到外婆橋 (1995)    
    有話好好說 (1997)    
    一個都不少 (1999)    
    我的父親母親 (1999)    
    幸福時光 (2000)    
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    千里走單騎 (2005)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
    三槍拍案驚奇 (2009)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    金陵十三釵 (2011)    
    龍吻 (2013)    
    回歸 (2014)    
    王朝的女人·楊貴妃 (2015)    
    長城 (2016)    
  演員 (4 films)
    老井 (1986) ... 孫旺泉
    秦俑 (1989) ... 蒙天放
    有話好好說 (1997)    
    緣起 (2002)    
  策劃 (2 films)
    秦俑 (1989)    
    夢醒時分 (1992)    
  編劇 (3 films)
    英雄 (2002)    
    十面埋伏 (2004)    
    滿城盡帶黃金甲 (2006)    
  執行監製 (1 film)
    畫魂 (1994)