Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張世
Chang Shih  ♂





 
Filmography (1983-2015)
 
  導演 (1 film)
    活路 (2014)    
  演員 (45 films)
    風櫃來的人 (1983)    
    小畢的故事 (1983)    
    油麻菜籽 (1983) ... 阿雄(成年)
    生命快車 (1984)    
    單車與我 (1984)    
    唐朝綺麗男 (1985)    
    青梅竹馬 (1985)    
    暗夜 (1986)    
    黃色故事 (1987)    
    那一年我們去看雪 (1987)    
    菜刀與六個朋友 (1988) ... 菜刀(青少年時期)
    老師, 有問題 (1988) ... 歪哥
    國中女生 (1989) ... 小九
    第一次約會 (1989) ... 家洛
    童黨萬歲 (1989)    
    風雨操場 (1989) ... 朱倫(黑鷹)
    飆城 (1989) ... 阿港的手下
    香蕉天堂 (1989) ... 李得勝/柳金元/李傳孝
    寒假有夠長 (1989) ... 瘋狗
    我在江湖 (1989)    
    過河小卒 (1990) ... 秦振國
    五個女子和 (1990) ... 四寶
    情定威尼斯 (1991) ... 阿隸
    燒郎紅 (1992)    
    三人故事 (1992)    
    少年 ,安啦! (1992) ... 黑道份子
    無言的山丘 (1992) ... 阿桑
    想飛-傲空神鷹 (1993)    
    西楚霸王 (1994) ... 秦二世
    五魁 (1994) ... 五魁
    紅柿子 (1995)    
    風月 (1996) ... 李娘舅
    飛天 (1996) ... 假苗三順
    國道封閉 (1997) ... 上班族
    捉姦,強姦,通姦 (1997) ... 酒吧老闆
    雨狗 (1997)    
    校園有鬼 (1997)    
    2002壞女孩 (1999)    
    大惊小怪 (2000)    
    挖洞人 (2002) ... 小鞠
    鹹豆漿 (2002)    
    我為誰狂 (2004)    
    親愛的奶奶 (2012) ... 阿達爸爸
    幻像 (2013)    
    風中家族 (2015) ... 四川佬
  編劇 (1 film)
    活路 (2014)