[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張世  ♂
张世
Chang Shih
Pinyin: zhāng shì
Cheung Sai,  Zhang Shi





 
影視作品 / Filmography (1983-2015)
 
  導演 / Director
    活路 / Live a Love (2014)    
  演員 / Actor (1983-2015)
    風櫃來的人 / The Boys from FengKuei (1983) ... / Ah Jung
    生命快車 / The Express (1984)    
    單車與我 / The Bike & I (1984)    
    唐朝綺麗男 / Tong Chee Yi Li Nan (1985)    
    青梅竹馬 / Taipei Story (1985)    
    小畢的故事 / Growing Up (1985)    
    油麻菜籽 / Ah Fei (1985)    
    暗夜 / Dark Night (1986) ... / Manager Chen
    黃色故事 / The Game They Call Sex (1987)    
    那一年我們去看雪 / Cold (1987)    
    菜刀與六個朋友 / Chopper and the Six Friends (1988)    
    飆城 / Runaway Blues (1988)    
    老師, 有問題 / Sir, Tell Me Why (1988)    
    童黨萬歲 / Gang of Three Forever (1989)    
    香蕉天堂 / Banana Paradise (1989)    
    第一次約會 / First Date (1989) ... 家洛 / Jia Luo
    國中女生 / Dangerous Choices (1989) ... 小九 / Gio
    風雨操場 / Lessons of the Playground (1989)    
    寒假有夠長 / The Long Vacation (1989)    
    五個女子和 / Five Girls and a Rope (1990) ... 四寶 / Si Bao
    過河小卒 / Let's Go (1990)    
    情定威尼斯 / Love in Venice (1991)    
    三人故事 / Let Me Speak Up (1992)    
    少年 ,安啦! / Dust of Angels (1992) ... 黑道份子 / Killer
    燒郎紅 / China (1992)    
    無言的山丘 / Hill of No Return (1992)    
    想飛-傲空神鷹 / Top Cool (1993)    
    五魁 / The Wooden Man's Bride (1994) ... 五魁 / Kui
    西楚霸王 / The Great Conqueror's Concubine (1994) ... 秦二世 / Emperor Qin II
    紅柿子 / Red Persimmon (1995)    
    飛天 / Accidental Legend (1996)    
    風月 / Temptress Moon (1996) ... 李娘舅 / Li Niang Jiu
    國道封閉 / Wolves Cry Under the Moon (1997) ... 上班族 / Lo
    捉姦,強姦,通姦 / Sexy Story (1997) ... 酒吧老闆 / 1)
    校園有鬼 / Ghost School (1997)    
    雨狗 / Rainy Dog (1997)    
    2002壞女孩 / Bad Girl Trilogy (1999) ... / Man
    大惊小怪 / A Storm in a Teacup (2000)    
    鹹豆漿 / Brave 20 (2002) ... / Games arcade staff
    挖洞人 / The Rule of the Game (2002) ... 小鞠 / Chewy
    我為誰狂 / Manhole (2004) ... / Liu Yi
    親愛的奶奶 / To My Dear Granny (2012)    
    幻像 / Huan Xiang (2013)    
    風中家族 / Where the Wind Settles (2015)    
  編劇 / Writer
    活路 / Live a Love (2014)