Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
胡珊
Teresa Woo San  ♀

 
Filmography (1986-1990)
 
  監製 (7 films)
    老娘夠騷 (1986)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    朝花夕拾 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    學院踢拳 (1990)    
  故事 (1 film)
    你情我願 (1986)    
  導演 (5 films)
    初一十五 (1986)    
    天使行動 (1987)    
    朝花夕拾 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
  策劃 (2 films)
    你情我願 (1986)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
  編劇 (6 films)
    初一十五 (1986)    
    朝花夕拾 (1987)    
    天使行動 (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 (1988)    
    天使行動III魔女末日 (1989)    
    學院踢拳 (1990)