[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
胡珊  ♀
Teresa Woo San
Pinyin: shān
Hu Shan

 
影視作品 / Filmography (1986-1990)
 
  監製 / Producer
    玫瑰的故事 / Rose (1986)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    學院踢拳 / College Kickboxers (1990)    
  故事 / Story
    你情我願 / My Will, I Will (1986)    
  導演 / Director
    初一十五 / The Missed Date (1986)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
  策劃 / Planning
    你情我願 / My Will, I Will (1986)    
    吉屋藏嬌 / Ghost in the House (1988)    
  編劇 / Writer
    初一十五 / The Missed Date (1986)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    天使行動II火鳳狂龍 / Angel II (1988)    
    天使行動III魔女末日 / Angel III (1989)    
    學院踢拳 / College Kickboxers (1990)