Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚俊軒
Yiu Chun-Hin

 
Filmography (2012-2019)
 
  聲音設計 (17 films)
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    Delete愛人 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    赤道 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    葉問3 (2015)    
    賭城風雲III (2016)    
    危城 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    追龍 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    沉默的證人 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
  混音 (29 films)
    天生愛情狂 (2012)    
    風暴 (2013)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    爛滾夫鬥爛滾妻 (2013)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    賭城風雲 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    智取威虎山3D (2014)    
    賭城風雲II (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    赤道 (2015)    
    江湖悲劇 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    危城 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    鬼網 (2017)    
    追龍 (2017)    
    捉妖記2 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    沉默的證人 (2019)    
    武林怪獸 (2019)    
    新喜劇之王 (2019)