Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
容小意
Yung Siu-Yi  ♀
Aliases:  楊小意,  金玲





 
Filmography (1938-1969)
 
  演員 (138 films)
    紫霞杯 (1938) ... 桃花
    夜光杯 (1939) ... 婢女小香
    大破銅網陣 (1939) ... 倪鳳姐
    王昭尹 (1940)    
    正氣歌 (1941)    
    前程萬里 (1941)    
    雪姑七友 (1941) ... 雪姑
    同病不相憐 (1946)    
    琵琶恨 (1946)    
    生財有道 (1947)    
    黃金潮 (1947)    
    秋水伊人 (1947)    
    冷暖天鵝 (1947) ... 辛如玉
    斷腸零雁 (1947)    
    地獄天堂 (1947) ... 陳碧蘭
    郎情妾意 (1947)    
    我若為王 (1948) ... 淑珍
    同是天涯淪落人 (1948) ... 周佩芬
    四鳳齊飛 (1948) ... 湯淑芬
    樊龍彩鳳 (1948) ... 章綺雲
    荊棘幽蘭 (1948) ... 麗貞
    公子情深 (1948)    
    遊鳳戲龍 (1948)    
    胭脂八陣圖 (1948)    
    款擺紅綾帶 (1948) ... 白棠梨, 夏薇薇
    醋海鴛鴦 (1948) ... 李露珠
    遊龍戲鳳 (1948)    
    望穿秋水 (1948)    
    千里姻緣 (1948)    
    風雨送魂歸 (1948) ... 莫葆珍
    玉樓情劫 (1948)    
    靜靜的嘉陵江 (1949) ... 田竹筠
    龍兄虎弟 (1949) ... 張小英
    義勇雙雄 (1949)    
    俠義鋤奸 (1949) ... 梁燕薇
    司馬夫大破密糖黨 (1949) ... 秋楓
    斷腸花 (1949) ... 何佩芬
    人海萬花筒 (1950)    
    井底冤魂 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    難為了媽媽 (1951)    
    天堂春夢 (1951)    
    怪錯有情郎 (1951)    
    羊城恨史 (1951)    
    紅樓新夢 (1951)    
    一彎眉月伴寒衾 (1952)    
    迷樓金粉 (1952)    
    粉碎黃金夢 (1952)    
    夜桃源 (1952)    
    二八嬌妻一歲郎 (1952)    
    敗家仔 (1952)    
    迷姬 (1952) ... 林薇
    冷月伴郎歸 (1952) ... 柳惠芳
    家 (1953)    
    出籠鳥 (1953)    
    千萬人家 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    離巢燕 (1953) ... 文月娟
    義犬救美 (1953)    
    玉梨魂 (1953)    
    春 (1953) ... 張蘊華
    明月冰心 (1953)    
    日出 (1953) ... 小翠
    再生花 (1953)    
    父慈子孝 (1954) ... 林麗
    蠻女催蛚虪伬 (1954)    
    落花流水 (1954) ... 張燕萍
    秋 (1954)    
    山長水遠 (1954) ... 唐寶珠
    金蘭姊妹 (1954)    
    豪華世家 (1954) ... 淑貞
    錦繡人生 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954) ... 平陽宮主
    父與子 (1954)    
    兒女債 (1955) ... 趙愛珍
    愛(上集) (1955) ... 阿雁
    孤星血淚 (1955)    
    泣殘慈母淚 (1955)    
    後窗 (1955)    
    愛情三部曲 (1955) ... 熊智君
    紅粉飄雲未了情 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    愛(下集) (1955) ... 阿雁
    後窗 (1955)    
    桃李滿天下 (1955)    
    艷屍還魂記 (1956) ... 春香
    朱門怨 (1956)    
    永春三娘與洪熙官 (1956)    
    春風帶得燕歸來 (1956)    
    梅娘 (1956)    
    水滸傳:知取生辰綱 (1957)    
    奸情 (1958) ... 瑞表嫂
    借新娘(探親家) (1958) ... 白玉
    紫薇園的秋天 (1958) ... 郝莫愁
    你是兇手 (1958) ... 安妮
    她的一生 (1958) ... 女婢阿歡
    射鵰英雄傳 (1958)    
    女人的陷阱 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 茱莉
    射鵰英雄傳(二集) (1959)    
    錢 (1959)    
    人倫 (1959)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    虹 (1960) ... 徐綺君
    人 (1960) ... 勞太太
    江湖三女俠(上集) (1960) ... 馮瑛
    書劍恩仇錄(上集) (1960)    
    恩情(下集) (1960) ... 趙麗冰
    雞鳴狗盜 (1960)    
    江湖三女俠(下集) (1960) ... 馮瑛
    湖畔香魂 (1960)    
    恩情(上集) (1960) ... 趙麗冰
    我要活下去 (1960)    
    書劍恩仇錄(大結局) (1960)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    吸血婦 (1962)    
    豪門春色 (1962)    
    海 (1963)    
    花花公子 (1964) ... 莉母
    血紙人 (1964)    
    錦繡天堂 (1964) ... 余玉姬
    香港一婦人 (1964) ... 孔麗珊
    男男女女 (1964)    
    滿堂吉慶 (1964)    
    午夜招魂 (1964)    
    結婚的秘密 (1965) ... 林慧敏
    天荒情未了 (1965) ... 瓊珠
    八個兇手 (1965)    
    倚天屠龍記三集 (1965)    
    女生外向 (1965)    
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965)    
    情賊黑牡丹 (1966) ... 程夫人
    觀世音三服紅孩兒 (1966)    
    嬌妻 (1967) ... 珍母
    矇查查的愛情 (1967) ... 金太太
    追求妙遇 (1969) ... 林太太
    秋雨春心 (1969) ... 夏太太