Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張翼(2)
Chang Yu  ♂
Aliases:  張伯燊





 
Filmography (1967-1992)
 
  導演 (1 film)
    江湖一猛龍 (1973)    
  演員 (96 films)
    七俠五義 (1967) ... 展昭
    儒俠 (1967) ... 沈秉義
    神劍震江湖 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    玉面飛狐 (1968)    
    江湖三女俠 (1970) ... 徐近武
    五虎屠龍 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    奪命金劍 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    一夫官聞 (1971)    
    火併 (1971)    
    獨臂刀大戰盲俠 (1971)    
    蕭十一郎 (1971)    
    血符門 (1971)    
    大搏殺 (1972)    
    俠義雙雄 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    黃浦灘頭 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    不共戴天 (1972) ... 荊修文
    太陰指 (1972) ... [已刪除的場景]
    黑吃黑 (1972) ... 鮑良
    黃金賭客 (1973)    
    江湖一猛龍 (1973)    
    女豪傑 (1973)    
    剋星 (1973)    
    半斤七両 (1973)    
    烈日狂風 (1973)    
    碧城故事 (1974)    
    虎豹雙雄 (1974)    
    大地龍種 (1974)    
    四大天王 (1974)    
    鬼風吹 (1974)    
    昨夜星辰昨夜風 (1975) ... 宇軒
    南俠展昭 (1975)    
    英雄榜 (1975) ... 向雄
    龍門風雲 (1975)    
    獵人 (1975)    
    十八羅漢陣 (1975)    
    妙手千金 (1975) ... 李奇
    八百壯士 (1975)    
    避孕大全 (1975)    
    金羅漢 (1976)    
    黑龍會 (1976)    
    中原鏢局 (1976)    
    大太監 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    達摩密宗血神飄 (1976)    
    火燒少林寺 (1976)    
    大喜事 (1976)    
    神環 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    少林寺十八銅人 (1976)    
    天皇巨星 (1976)    
    血連環 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    少林叛徒 (1977)    
    聖劍風雲 (1977)    
    方世玉大破梅花樁 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    刀劍霸王拳 (1977)    
    鷹爪螳螂 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    少林小子 (1977)    
    快刀亂麻斬 (1977)    
    燈籠街 (1977)    
    追獵 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    七俠八義 (1978)    
    龍拳蛇手鬥蜘蛛 (1978)    
    幽靈神功 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    鷹拳 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    飛燕雙嬌 (1978)    
    錦衣衛 (1979)    
    十大弟子 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    棍王 (1979)    
    綠帽小子 (1979)    
    醉步迷猴 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    神劍動山河 (1981)    
    御劍伏魔 (1981)    
    一線兩星大進擊 (1982)    
    最長的一夜 (1983)    
    無名火 (1984)    
    黃禍 (1984)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    陰陽界 (1987)    
    再戰江湖 (1990)    
    戰神傳說 (1992) ... 蘭陵君