Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳楓
Griffin Yueh Feng  ♂





 
Filmography (1933-1973)
 
  導演 (85 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    逃亡 (1935)    
    百寶圖 (1936)    
    雲裳仙子 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    囍臨門 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    日出 (1938)    
    王熙鳳大鬧寧國府 (1939)    
    慾魔 (1939)    
    碧玉雄心 (1939)    
    三笑 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    閻惜姣 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    新茶花女 (1941)    
    小房子 (1941)    
    森林恩仇記 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    香衾春暖 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    天從人願 (1944)    
    戀之火 (1945)    
    三女性 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    腸斷天涯 (1948)    
    蕩婦心 (1949)    
    血染海棠紅 (1949)    
    青山翠谷 (1949)    
    森林大血案 (1949)    
    南來雁 (1950)    
    花街 (1950)    
    巫山夢迴 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    歡樂年年 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    情場如戰場 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    嬉春圖 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    街童 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    燕子盜 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    妲己 (1964)    
    寶蓮燈 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    盜劍 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    三笑 (1969)    
    兒女是我們的 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
  編劇 (23 films)
    雲裳仙子 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    慾魔 (1939)    
    碧玉雄心 (1939)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    森林恩仇記 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    玉連環 (1942)    
    戀之火 (1945)    
    森林大血案 (1949)    
    新紅樓夢 (1952)    
    小樓春曉 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    寶蓮燈 (1965)    
    龍虎溝 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    三笑 (1969)