Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
大島由加利
Oshima Yukari  ♀
Aliases:  大島由加里,  大島由嘉里





 
Filmography (1986-2011)
 
  動作設計 (1 film)
    目中無人 (1989)    
  監製 (1 film)
    1/3情人 (1993)    
  演員 (62 films)
    頑皮家族 (1986) ... 甜不辣
    歡樂龍虎榜 (1986) ... 拼命三娘
    富貴列車 (1986)    
    靈幻童子 (1986) ... 海秋月
    天使行動 (1987) ... 楊林
    飛越危牆 (1989)    
    7小福 2 (1989)    
    十面埋伏 (1989) ... 范依玲
    目中無人 (1989) ... 蒙達伊娃
    龍之爭霸 (1989) ... 仇小島
    沉底鱷 (1989)    
    午夜天使 (1990) ... 阿英
    最佳賊拍檔 (1990) ... Tequila
    先發制人 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    越軌行動 (1990)    
    無悔行動 (1990)    
    天使風雲 (1991)    
    貓變 (1991)    
    夢醒血未停 (1991) ... 黑貓
    烈火情仇 (1991)    
    飛鷹行動 (1991)    
    駁腳差佬 (1991)    
    至尊特警 (1992)    
    新龍爭虎鬥 (1992) ... 事頭婆
    黑星風雲 (1992)    
    執法威龍 (1992) ... 大島
    踩過界 (1992) ... 莫玉霞
    力王 (1992) ... 黃泉 (西倉天王)
    金三角群英會 (1992) ... 白鷺
    賭鬼總動員 (1992)    
    誓不忘情 (1992)    
    偷神家族 (1992)    
    性奴 (1992) ... 家珍
    宇宙狙擊 (1992)    
    魔女18 (1993)    
    霸海紅英 (1993) ... 大島
    超級計劃 (1993) ... 中央銀行劫匪
    火種 (1993) ... 子彈
    妙探雙嬌 (1993)    
    廟街十三妹 (1993) ... 羅莉
    1/3情人 (1993)    
    末路狂花 (1993) ... Coco
    雲雨生死戀 (1993)    
    縱橫天下 (1993)    
    格殺令 (1993)    
    轟天密令 (1994) ... 李麗雅
    越軌之狼 (1994)    
    緝毒先鋒 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    雌虎威龍 (1997)    
    挑戰 (1997)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    殺手 (1997)    
    毒吻 (1998) ... 伊華
    獵豹行動 (1998) ... 于惠
    罪加一等 (1999)    
    追金行動 (1999) ... 李慧
    數碼英雄 (1999)    
    黃金惡夢 (1999) ... 鍾珍
    浪盜江湖 (1999)    
    楊門女將 (2011) ... 楊二娘:鄒蘭秀
  執行監製 (1 film)
    獵豹行動 (1998)    
  出品人 (1 film)
    1/3情人 (1993)