Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉玉婷(1)
Tiffany Lau Yuk-Ting  ♀





 
Filmography (1988-1992)
 
  演員 (17 films)
    群鶯亂舞 (1988)    
    奸人本色 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    一眉道人 (1989) ... 女鬼
    瀟酒先生 (1989)    
    猛鬼霸王花 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    千年女妖 (1990)    
    香港奇案北地胭脂 (1991)    
    八大毒梟 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    蠍子戰士 (1992)    
    字母小姐 (1992)    
    一千靈異夜之貼身噩夢 (1992)    
    富貴黃金屋 (1992) ... 捲莉