Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周星馳
Stephen Chow Sing-Chi  ♂





 
Filmography (1987-2017)
 
  製片 (1 film)
    美人魚 (2016)    
  導演 (11 films)
    國產凌凌漆 (1994)    
    大內密探零零發 (1996)    
    食神 (1996)    
    喜劇之王 (1999)    
    少林足球 (2001)    
    1:99 電影行動 (2003)    
    功夫 (2004)    
    長江七號 (2008)    
    喜劇之王2 (2011)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    美人魚 (2016)    
  執行監製 (1 film)
    少林少女 (2008)    
  出品人 (6 films)
    少林足球 (2001)    
    少林少女 (2008)    
    長江7號 (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    長江7號:超萌特攻隊 (2015)    
    美人魚 (2016)    
  監製 (6 films)
    食神 (1996)    
    功夫 (2004)    
    長江七號 (2008)    
    跳出去 (2009)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    美人魚 (2016)    
  故事 (1 film)
    長江7號:超萌特攻隊 (2015)    
  演員 (61 films)
    陰陽界 (1987)    
    捕風漢子 (1988) ... 阿星
    霹靂先鋒 (1988) ... 阿Boy/偉仔
    刑警本色 (1988)    
    最佳女婿 (1988) ... 賴布甸
    流氓差婆 (1989) ... 賢仔
    龍在天涯 (1989) ... 阿友
    義膽群英 (1989) ... 小奇
    無敵幸運星 (1990) ... 幸運星
    風雨同路 (1990) ... 張郎
    江湖最後一個大佬 (1990) ... 阿星
    龍鳳茶樓 (1990) ... 垃圾馳
    賭聖 (1990) ... 左頌星
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... 阿星
    師兄撞鬼 (1990) ... 阿星
    望夫成龍 (1990) ... 石金水
    咖喱辣椒 (1990) ... 招文強/辣椒
    小偷亞星 (1990) ... 阿星
    賭俠 (1990) ... 周星祖
    非洲和尚 (1991) ... 解說員
    龍的傳人 (1991) ... 周小龍
    賭霸 (1991) ... 賭聖左頌星
    新精武門1991 (1991) ... 劉晶 / 賭聖
    豪門夜宴 (1991) ... 星爺
    賭俠II上海灘賭聖 (1991) ... 周星祖
    整蠱專家 (1991) ... 古晶
    逃學威龍 (1991) ... 周星星
    情聖 (1991) ... 程勝
    逃學威龍2 (1992) ... 周星星
    武狀元蘇乞兒 (1992) ... 蘇察哈爾燦 蘇燦 蘇乞兒
    審死官 (1992) ... 宋世傑
    鹿鼎記 (1992) ... 韋小寶
    鹿鼎記II神龍教 (1992) ... 韋小寶
    家有囍事 (1992) ... 常歡
    群星會 (1992) ... 段小飛
    漫畫威龍 (1992) ... 劉晶
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (1993) ... 周星星
    濟公 (1993) ... 濟公/李修緣
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    唐伯虎點秋香 (1993) ... 唐伯虎
    九品芝麻官白面包青天 (1994) ... 包龍星
    國產凌凌漆 (1994) ... 凌凌漆
    破壞之王 (1994) ... 何金銀
    西遊記101回月光寶盒 (1995) ... 至尊寶/ 孫悟空
    西遊記完結篇仙履奇緣 (1995) ... 至尊寶/孫悟空
    回魂夜 (1995) ... Leon(捉鬼大師
    百變星君 (1995) ... 李澤星
    食神 (1996) ... 史提芬周
    大內密探零零發 (1996) ... 靈靈發
    算死草 (1997) ... 陳夢吉
    97家有囍事 (1997) ... 老恭
    行運一條龍 (1998) ... 何金水
    千王之王2000 (1999) ... 黃師虎
    玻璃樽 (1999) ... 警員
    喜劇之王 (1999) ... 尹天仇
    特技猛龍 (2000)    
    少林足球 (2001) ... 星
    功夫 (2004) ... 星
    長江七號 (2008) ... 周鐵
    長江7號 (2010)    
    建黨偉業 (2011)    
  編劇 (12 films)
    國產凌凌漆 (1994)    
    食神 (1996)    
    大內密探零零發 (1996)    
    喜劇之王 (1999)    
    少林足球 (2001)    
    功夫 (2004)    
    長江七號 (2008)    
    長江7號 (2010)    
    大話西遊之三藏付魔 (2013)    
    美人魚 (2016)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    西游伏妖篇 (2017)