Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
潘德業
Stephen Poon Tak-Yip  ♂
Aliases:  潘德葉
 
Filmography (1977-2003)
 
  攝影 (43 films)
    三十六迷形拳 (1977)    
    龍在江湖 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    群龍戲鳳 (1989)    
    三度誘惑 (1990)    
    四度誘惑 (1991)    
    烈火情仇 (1991)    
    情不自禁 (1991)    
    破繭急先鋒 (1991)    
    新碧血劍 (1993)    
    蘇乞兒 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    達摩祖師 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    小醉拳 (1995)    
    怒海威龍 (1995)    
    驚變 (1996)    
    檔案X殺人犯 (1997)    
    新唐山大兄 (1998)    
    追蹤 (1998)    
    殺殺人、跳跳舞 (1998)    
    罪加一等 (1999)    
    黃金惡夢 (1999)    
    深淵 (1999)    
    女男爵 (2000)    
    古惑仔之火拼街頭 (2000)    
    雄霸四海 (2000)    
    新三狼之歡場屠夫 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    武神黑俠 (2001)    
    飛哥傳奇 (2001)    
    風流韻事 (2001)    
    人蛇偷渡 (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 (2001)    
    特工神諜 (2001)    
    風花雪月 (2001)    
    生死線 (2002)    
    家宅凶靈 (2002)    
    慾海星沉 (2002)    
    辣手學子 (2002)    
    猛鬼放暑假 (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 (2003)    
  演員 (1 film)
    驚變 (1996)    
  燈光 (2 films)
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    奪命屋 (2000)