[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
潘德業  ♂
潘德业
Stephen Poon Tak-Yip
Pinyin: pān
Steven Pun Tak-Yip ,  Stephen Pun,  Yip Poon,  Stephen Yip
 
影視作品 / Filmography (1979-2003)
 
  攝影指導 / Director of Photography
    古惑仔之火拼街頭 / Blood on Bullet (2000)    
    武神黑俠 / Shadow Mask (2001)    
  攝影 / Cinematographer
    三十六迷形拳 / The 36 Crazy Fists (1979)    
    龍兄虎弟 / Armour of God (1986)    
    群龍戲鳳 / Pedicab Driver (1989)    
    三度誘惑 / Temptation Summary (1990)    
    烈火情仇 / Godfather's Daughter Mafia Blues (1991)    
    破繭急先鋒 / Thunder Run (1991)    
    四度誘惑 / Temptation Summary II (1991)    
    情不自禁 / Take Me (1991)    
    神探乾濕褸 / Shadow Cop (1993)    
    畫皮之陰陽法王 / Painted Skin (1993)    
    新碧血劍 / The Sword Stained with Royal Blood (1993)    
    蘇乞兒 / Heroes Among Heroes (1993)    
    達摩祖師 / Master of Zen (1994)    
    青樓十二房 / Ancient Chinese Whorehouse (1994)    
    小醉拳 / The Little Drunken Masters (1995)    
    怒海威龍 / Tough Beauty and the Sloppy Slop (1995)    
    檔案X殺人犯 / The Hunted Hunter (1997)    
    新唐山大兄 / Shanghai Affairs (1998)    
    追蹤 / Hard Trail (1998)    
    罪加一等 / Double Sin (1999)    
    深淵 / Delusion (1999)    
    黃金惡夢 / The Golden Nightmare (1999)    
    新三狼之歡場屠夫 / Prostitute Killers (2000)    
    陷阱 / Wicked Tricks (2000)    
    女男爵 / Baroness (2000)    
    雄霸四海 / Pursuit of a Killer (2000)    
    飛哥傳奇 / The Legend of a Professional (2001)    
    淚眼殺星之八佰龍兵團 / The Story of Freemen (2001)    
    雷霆幹探 / Lethal Justice (2001)    
    人蛇偷渡 / Set Me Free (2001)    
    特工神諜 / Spy Gear (2001)    
    風花雪月 / Moods of Love (2001)    
    風流韻事 / Sinful Confessions (2001)    
    家宅凶靈 / Home Ghost (2002)    
    辣手學子 / The Recreant Teenager (2002)    
    慾海星沉 / Starlets Sale (2002)    
    猛鬼放暑假 / Summer Vacation (2002)    
    生死線 / Deadline Crisis (2002)    
    偷窺樂無窮之紋身怪客 / The Peeper's Story I - The Tattoo Master (2003)    
  攝影助理 / Focus Puller
    牆內牆外 / The Servants (1979)    
    山中傳奇 / Legend of the Mountain (1979)    
    龍少爺 / Dragon Lord (1982)    
    A計劃 / Project A (1983)    
    快餐車 / Wheels on Meals (1984)    
    警察故事 / Police Story (1985)    
    扭計雜牌軍 / Naughty Boys (1986)    
    A計劃續集 / Project A II (1987)    
    警察故事續集 / Police Story Part II (1988)    
    飛鷹計劃 / Armour of God II - Operation Condor (1991)    
  第三組攝影 / 3rd Unit Cinematographer
    我是一個賊 / Legendary Couple (1995)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    驚變 / All of a Sudden (1996)    
    殺殺人、跳跳舞 / Ballistic Kiss (1998)    
    天使特務之黑日追擊 / Angel Cop "Final Crisis" (2001)    
  演員 / Actor (1979-2003)
    驚變 / All of a Sudden (1996)    
  燈光 / Lighting
    畫皮之陰陽法王 / Painted Skin (1993)    
    奪命屋 / See No Evil (2000)