Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
麥鶴頓
Mark Houghton  ♂
Aliases:  Mark,  麥克,  阿 Mark,  麥哥,  Mark 哥





 
Filmography (1989-1998)
 
  演員 (49 films)
    皇家飛鳳 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    金牌師姐 (1989)    
    霹靂小子之天才幽靈 (1989)    
    鐵膽雄風 (1989)    
    新最佳拍檔 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    賭命天使 (1989)    
    皇家女將 (1990)    
    橫衝直撞火鳳凰 (1990)    
    都市煞星 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    黑雪 (1991)    
    贏錢專家 (1991)    
    烈火迷情 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    轟天龍 (1991)    
    聯手警探 (1991)    
    烈血街頭 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    滾滾紅唇 (1991)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    喋血奇兵 (1991)    
    血債 (1991)    
    還看今朝 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    轟天皇家將 (1992)    
    獵豹行動 (1992)    
    中華警花 (1992)    
    妖怪都市 (1992)    
    逃學威龍2 (1992) ... 恐怖份子
    金三角群英會 (1992)    
    天使狂龍 (1993)    
    醉拳II (1994)    
    笑林小子 (1994)    
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    神探POWER之問米追兇 (1994)    
    笑林小子II新烏龍院 (1994)    
    中國龍 (1995)    
    喋血柔情 (1995)    
    玻璃鎗的愛 (1995)    
    龍虎之戰 (1995)    
    運財五福星 (1996)    
    暴逆先鋒 (1997)    
    KO 雷霆一擊 (1998)