Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧裕輝
Danny Lo Yu-Fai  ♂
 
Filmography (2013-2020)
 
  對白剪輯 (43 films)
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    微交少女 (2013)    
    豪情2 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    三城記 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    王家欣 (2015)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    Atm提款機 (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    寒戰II (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    危城 (2016)    
    黑白迷宮 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    決戰食神 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    追龍 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    捉妖記2 (2018)    
    起底組 (2018)    
    沉默的證人 (2019)    
    追龍II: 賊王 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    玩轉全家福 (2019)    
    非分熟女 (2019)    
  對白錄音 (64 films)
    微交少女 (2013)    
    百星酒店 (2013)    
    爆3俏嬌娃 (2013)    
    一個人的武林 (2014)    
    黃飛鴻之英雄有夢 (2014)    
    販賣·愛 (2014)    
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    男人唔可以窮 (2014)    
    豪情2 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    黑色喜劇 (2014)    
    唐伯虎衝上雲霄 (2014)    
    六福喜事 (2014)    
    天師鬥殭屍 (2014)    
    燈塔下的戀人 (2015)    
    葉問3 (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    捉妖記 (2015)    
    五個小孩的校長 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    三城記 (2015)    
    赤道 (2015)    
    鴨王 (2015)    
    哪一天我們會飛 (2015)    
    王家欣 (2015)    
    沖天火 (2016)    
    三少爺的劍 (2016)    
    危城 (2016)    
    寒戰II (2016)    
    導火新聞線 (2016)    
    鴨王2 (2016)    
    寶貝當家 (2016)    
    偷天特務 (2016)    
    iGirl 夢情人 (2016)    
    惡人谷 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    特工爺爺 (2016)    
    江湖悲劇 (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    鬼網 (2017)    
    追龍 (2017)    
    俠盜聯盟 (2017)    
    西遊伏妖篇 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    女士復仇 (2017)    
    喵星人 (2017)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    捉妖記2 (2018)    
    黃金花 (2018)    
    低壓槽 (2018)    
    臥底巨星 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    冰封俠時空行者 (2018)    
    大師兄 (2018)    
    大樂師.為愛配樂 (2018)    
    葉問4 (2019)    
    最佳男友進化論 (2019)    
    非分熟女 (2019)    
    臥虎潛龍 (2019)    
    雙魂 (2019)    
    肥龍過江 (2020)