Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
施揚平
Si Yeung-Ping  ♂
Aliases:  施楊平,  施揚本


 
Filmography (1980-2016)
 
  監製 (1 film)
    暴瘋語 (2015)    
  副導演 (8 films)
    少林寺 (1982)    
    半邊人 (1983)    
    少林小子 (1984)    
    南北少林 (1986)    
    武林聖鬥士 (1992)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    太極拳 (1996)    
  導演 (1 film)
    她來自台北 (1992)    
  演員 (2 films)
    流星語 (1999) ... 雀友
    老港正傳 (2007) ... 陸佑朋友
  執行導演 (1 film)
    中華英雄 (1988)    
  策劃 (24 films)
    老港正傳 (2007)    
    桃花運 (2008)    
    近在咫尺 (2010)    
    桃姐 (2011)    
    B+偵探 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    大追捕 (2012)    
    浮城 (2012)    
    逆光飛翔 (2012)    
    追凶 (2012)    
    車手 (2012)    
    寒戰 (2012)    
    一代宗師 (2013)    
    盲探 (2013)    
    掃毒 (2013)    
    風暴 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    香港仔 (2014)    
    盜馬記 (2014)    
    Delete愛人 (2014)    
    魔警 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    那年夏天你去了哪 (2016)    
  編劇 (9 films)
    險過剃頭 (1980)    
    半邊人 (1983)    
    南北少林 (1986)    
    中華英雄 (1988)    
    黃飛鴻之男兒當報國 (1993)    
    西楚霸王 (1994)    
    太極拳 (1996)    
    龍刀奇緣 (2005)    
    老港正傳 (2007)