Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃國柱
Huang Kuo-Chu  ♂
Aliases:  王國柱





 
Filmography (1969-1999)
 
  動作設計 (32 films)
    追命殺手 (1971)    
    搏命 (1971)    
    拼命娘子 (1971)    
    五鳳朝陽 (1971)    
    人比人笑死人 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    五嬌娃 (1975)    
    獵人 (1975)    
    刺客 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    大江南北 (1976)    
    南俠展昭大破地獄門 (1976)    
    白玉京 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    決閉太陽塔 (1977)    
    十三女尼 (1977)    
    戰天山 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    大英雄 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    龍威山莊 (1978)    
    小子命大 (1979)    
    玉釵盟 (1980)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    月異星邪 (1981)    
    少林寺王書房 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    邊城皇帝 (1995)    
    李逵傳奇 (1999)    
  製片 (1 film)
    風塵六傑 (1977)    
  副導演 (1 film)
    拼命娘子 (1971)    
  導演 (5 films)
    蕭十一郎 (1978)    
    三十七計 (1979)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
    雲雨第六感 (1992)    
    警花與流鶯 (1993)    
  演員 (34 films)
    神劍雙鳳 (1969)    
    金沙刀 (1969)    
    喜怒哀樂 (1970)    
    拼命娘子 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    寒風手 (1972)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    蛇魔女大鬧都市 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    濟公活佛 (1975)    
    水玲瓏 (1976)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    詠春大兄 (1976)    
    狼牙口 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    南拳北腿鬥金狐 (1977)    
    大圈套 (1977)    
    鼉鼓鬼劍狼煙 (1977)    
    風塵六傑 (1977)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    火鳳凰 (1978)    
    戰天山 (1978)    
    醉魚醉蝦醉螃蟹 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    成功嶺上 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    追命人 (1979)    
    天涯怪客一陣風 (1981)    
    小和尚出馬 (1984)    
    水滸外傳 (1984)    
    北海雙仙戲烏龍 (1984)    
  出品人 (1 film)
    警花與流鶯 (1993)    
  編劇 (1 film)
    警花與流鶯 (1993)