[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
吳天生
吴天生
Ng Tin-Sang
Pinyin: tiān shēng
Justin Ng
 
影視作品 / Filmography (1989-2001)
 
  化妝 / Makeup
    開心巨無霸 / Mr. Sunshine (1989)    
    愛在別鄉的季節 / Farewell China (1990)    
    不文小丈夫 / The Wildgoose Chase (1990)    
    千年女妖 / Demoness from Thousand Years (1990)    
    一本漫畫闖天涯 / My Hero (1990)    
    表哥我來也 / Mainland Dundee (1991)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 / Stooges in Tokyo (1991)    
    越青 / The Roar of the Vietnamese (1991)    
    女校風雲之邪教入侵 / Angel Hunter (1992)    
    積奇瑪莉 / Sisters in Law (1992)    
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992)    
    我來自北京 / The Girls From China (1992)    
    愛在黑社會的日子 / Love Among the Triad (1993)    
    疊影驚情 / The Black Morning Glory (1993)    
    玫瑰玫瑰我愛你 / Rose Rose I Love You (1993)    
  美術指導 / Art Director
    沒有老公的日子 / Tragic Commitment (1995)    
    蘭桂坊7公主 / 97' Lan Kwai Fong (1997)    
    熱血刑警 / Bloody Cops (2001)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    殺殺人、跳跳舞 / Ballistic Kiss (1998)    
  服裝指導 / Costume Designer
    運財童子 / Beginner's Luck (1994)    
    沒有老公的日子 / Tragic Commitment (1995)    
    蘭桂坊7公主 / 97' Lan Kwai Fong (1997)    
    中華賭俠 / Conman in Tokyo (2000)    
    山村老屍II色之惡鬼 / A Wicked Ghost II: The Fear (2000)    
    改正歸邪 / Return to Dark (2000)