[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何敏珊
Idris Ho Man-San
Mandarin: mǐn shān
Hoh Man-Saan,  Idriss Ho Man-Shan
 
Filmography (1994-2002)
 
  副導演 / Assistant Director
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
    豆丁奇遇記 / Hong Kong Adventure (1997)    
    我愛你 / ...Till Death Do Us Part (1998)    
    強姦終極篇之最後羔羊 / Raped by an Angel 4: The Rapist's Union (1999)    
    慌心假期 / Midnight Fly (2001)    
    愛情觀自在 / Love au Zen (2001)    
    怪獸學園 / U-Man (2002)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
  第二副導演 / Second Assistant Director
    追兇20年 / Nude Fear (1998)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    月亮的秘密 / When I Fall in Love - with Both (2000)    
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
  場記 / Script Supervisor
    血腥Friday / Bloody Friday (1996)    
    創業玩家 / Funny Business (2000)    
  演員 / Actor (1994-2002)
    伴我同行 / One of the Lucky Ones (1994)    
    四月四日 / Tamagotchi (1997)    
    追兇20年 / Nude Fear (1998) ... 電視台 FM / Sandy