[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
倪順才  ♂
倪顺才
Billy Ngai Shun-Choi
Pinyin: shùn cái
Billy Ngai
 
影視作品 / Filmography (1991-2018)
 
  製片 / Production Manager
    海根 / Sea Root (1995)    
    摩登菩呢提 / Muto Bontie (1996)    
    天涯海角 / Lost and Found (1996)    
    偉哥的故事 / Mr. Wai-go (1998)    
    飆車之車神傳說 / Roaring Wheels (2000)    
    九龍皇后 / Queen of Kowloon (2000)    
    幽谷約會 / Twilight Garden (2000)    
    新流氓醫生 / Doctor No... (2001)    
    殺出個未來 / Dead End (2001)    
    驚聲尖叫 / Scaremonger (2001)    
    敵對 / The Enemy (2001)    
    逆天者 / Thou Shall Not Commit (2001)    
    玉女添丁 / Dummy Mommy, Without a Baby (2001)    
    千禧願 / Wishful Milenio (2001)    
    二五傳說 / Gold Fingers (2001)    
    五個嚇鬼的少年 / The Mummy, Aged 19 (2002)    
    下一站...天后 / Diva . Ah Hey (2003)    
    新紮師妹2 / Love Undercover 2: Love Mission (2003)    
    煎釀三寶 / Three of a Kind (2004)    
    身驕肉貴 / The Attractive One (2004)    
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    七年很癢 / Itchy Heart (2004)    
    色,戒 / Lust, Caution (2007)    
    武術 / Wu Xia (2011)    
  劇務 / Unit Manager
    夜生活女王霞姐傳奇 / Queen of Underworld (1991)    
    三級七日情 / Unforgetful Holiday (1992)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    狂野生死戀 / Touch of Evil (1995)    
  製片主任 / Unit Production Manager
    黃飛鴻之英雄有夢 / Rise of the Legend (2014)    
  策劃 / Planning
    特工爺爺 / The Bodyguard (2016)    
    西遊伏妖篇 / Journey to the West: Demon Chapter (2017)    
    狄仁傑之四大天王 / Detective Dee: The Four Heavenly Kings (2018)    
  製片經理 / Project Manager
    血滴子 / The Guillotines (2012)    
  事務 / Transaction
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
  演員 / Actor (1991-2018)
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
    O記三合會檔案 / The H.K. Triad (1999)    
    原始武器 / Body Weapon (1999)    
    強姦終極篇之最後羔羊 / Raped by an Angel 4: The Rapist's Union (1999)    
    生死拳速 / Fist Power (2000)    
    停不了的愛 / Loving Him (2002)