[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉立立  ♀
刘立立
Lily Liu Li-Li
Mandarin: liú
Lily Lau Lap-Lap,  Liou Lih-Lih,  Liu Lee-Lee





 
Filmography (1970-1983)
 
  副導演 / Assistant Director
    像霧又像花 / Hate Me Not (1970)    
    三娘教子 / Prosperous of Family (1970)    
    十萬金山 / The Ghost Hill (1971)    
    夜女郎 / Girls of the Night (1972)    
    天王拳 / Showdown (1972)    
    盜皇陵 / Imperial Tomb Raiders (1973)    
    突破國際死亡線 / Operation White Shirt (1973)    
    英雄本色 / Knight Errant (1973)    
    趕盡殺絕 / A Gathering of Heroes (1973)    
    大小通吃 / Win Them All (1973)    
    馬蘭飛人 / Flight Man (1973)    
    虎辮子 / Whiplash (1974)    
    鬼馬小淘氣 / The Talenty Girl (1974)    
    刺客 / Assassin (1975)    
    西貢,台北,高雄 / Saigon, Taipei, Kaohsiung (1975)    
    獵人 / The Great Hunter (1976)    
    南拳北腿鬥金狐 / The Secret Rivals, Part II (1977)    
    大腳娘子 / Revenge of Kung Fu Mao (1977)    
    我是一片雲 / Cloud of Romance (1977)    
    鷹爪鐵布衫 / The Invincible Armour (1977)    
  導演 / Director
    神腿鐵扇功 / Snuff-Bottle Connection (1977)    
    一顆紅豆 / A Love Seed (1978)    
    雁兒在林梢 / The Wild Goose on the Wing (1979)    
    彩霞滿天 / Love Under a Rosy Sky (1979)    
    金盞花 / The Marigolds (1980)    
    暖暖冬陽 / Warm Sunshine in the Winter (1980)    
    一根火柴 / A Piece of Match (1980)    
    你那好冷的小手 / Don't Forget the Promise (1980)    
    浪子名花金光黨 / The Crooked Profligates (1980)    
    雲且留住 / Cloud Stay with Me (1981)    
    聚散兩依依 / Errant Love (1981)    
    燃燒吧,火鳥 / Burn Phoenix Burn (1981)    
    夢的衣裳 / My Cape of Many Dreams (1981)    
    卻在心頭 / Wells Up in My Heart (1981)    
    冬天里的一把火 / A Fire in Winter (1982)    
    問斜陽 / Asking the Sunset (1982)    
    昨夜之燈 / Last Night's Light (1983)    
  演員 / Actor (1970-1983)
    先生太太下女 / Husband, Wife, Maid (1971)    
    說謊的丈夫 / A Time for Lying (1971)    
    馬素貞報兄仇 / Ma Su Chen (1972)    
    看你風流不風流 / No More Romance (1972)    
  場記 / Script Supervisor
    吉人天相 / God Blesses the Good Man (1970)    
  策劃 / Planning
    我踏浪而來 / Lover on the Wave (1978)    
    月朦朧鳥朦朧 / The Misty Moon (1978)    
    酒仙十八跌 / World of the Drunken Master (1979)    
    佛掌皇爺 / The Buddha Assassinator (1980)