[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
梁俊一  ♂
Anson Leung Chun-Yat
Pinyin: liáng jùn





 
影視作品 / Filmography (2003-2016)
 
  演員 / Actor (2003-2016)
    賭俠之人定勝天 / Fate Fighter (2003) ... 恆仔 / Debt collector
    雙雄 / Heroic Duo (2003) ... 棠 / Tom
    Miss杜十娘 / Miss Du Shi Niang (2003) ... 狗仔 / Doggie
    死亡寫真 / Ab-Normal Beauty (2004) ... 家寶 / Anson
    旺角黑夜 / One Nite in Mongkok (2004) ... 任志彬 (彬仔) / Ben Yam
    三岔口 / Divergence (2005) ... O 記探員 / Detective
    談談情、說說性 / Feel It Say It ... (2006) ... 陶兵 / To Bing
    半醉人間 / Cocktail (2006) ... 楊正一 / Yat
    雙龍記 / Legend of Twins Dragon (2007)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007) ... 俊 / Police Officer Chun
    同門 / Rebellion (2009) ... 文拯 / Lee Man Ching
    風雲2 / The Storm Warriors (2009) ... 絕地 / Earth
    最危險人物 / The Most Dangerous Man (2010)    
    報應 / Punished (2011)    
    奪命金 / Life Without Principle (2011) ... 關達文 / Kwan Tat Man
    追凶 / Fairy Tale Killer (2012) ... 鑒証人員 / Forensic Pathologist
    車手 / Motorway (2012) ... 陳翔朋友 / Chan Cheung's friend
    惡作劇之吻 / It Started with a Kiss (2014)    
    我的黑道妹妹2之殺手悲歌 / My Gangster Sister 2 (2016)    
    我的黑道妹妹 / My Gangster Sister (2016)    
    詭咒 / Curse of the Demon (2016)