[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
範雨林  ♂
范雨林
Fan Yu-Lin
Pinyin: fàn lín
Fan Yulin,  Fan Yue-Lam





 
影視作品 / Filmography (1998-2016)
 
  監製 / Producer
    我的母親 / My Mother (2013)    
    火雲端 / The White Lie (2015)    
  導演 / Director
    非常通緝 / Special Wanted (2016)    
  演員 / Actor (1998-2016)
    強姦陷阱 / Rape Trap (1998) ... / Police officer
    亡命天涯 / The Prisoner (2002)    
    海上夢境 / City of Trance (2008) ... / Internet cafe boss
    葉問 / Ip Man (2008) ... 花紗廠工人 / Cotton mill worker
    十月圍城 / Bodyguards and Assassins (2009)    
    殘團 / Indomitable Soldiers (2013)    
    我的母親 / My Mother (2013)    
    君子道 / The Choice (2015)    
    火雲端 / The White Lie (2015)    
    非常通緝 / Special Wanted (2016)    
  編劇 / Writer
    非常通緝 / Special Wanted (2016)    
 
 
Biography
 
  Primarily Mainland TV actor.