[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李信
Lee Shin
Pinyin: xìn
Lee San,  Li Shin,  Li Hsin,  Li Shun
 
影視作品 / Filmography (1971-2000)
 
  監製 / Producer
    十八玉羅漢 / The Eighteen Jade Arhats (1978)    
    春之晨 / A Promising Future (1979)    
    戒賭 / The Reformed Gambler (1981)    
    西門町小子 / The Guy at Simenting (1981)    
    黑幫戰將 / Life Is a Bet (1992)    
    '93街頭霸王 / Drug Tiger (1993)    
    邊城皇帝 / Country Side Hero (1995)    
    街頭殺手 / Iron Monkey 2 (1996)    
    衝破死亡遊戲 / The Death Games (1997)    
    黑色城市 / Black City (1999)    
    生日夜驚魂 / Tricky Guys (2000)    
  製片 / Production Manager
    朱洪武續集劉伯溫傳 / A Story of "Lou Bo-Wen" (1971)    
    大車伕 / Rikisha Kuri (1973)    
    廣東好漢 / Hero of Kwangtong (1974)    
    狐神 / Fairy Fox (1975)    
    春花秋月 / The Youngest Sister (1975)    
    南俠展昭 / The Majesty Cat (1975)    
    一代忠良 / The Shaolin Kids (1975)    
    雍正大破十八銅人 / The Return of the 18 Bronzemen (1976)    
    八大門派 / The Eight Masters (1976)    
    火燒少林寺 / The Blazing Temple (1976)    
    少林寺十八銅人 / The 18 Bronzemen (1976)    
    刀劍霸王拳 / Killer from Above (1977)    
    武林客棧 / Chivalrous Inn (1977)    
    三聲無奈 / San Sheng Wu Nai (1979)    
    祝老三笑譚 / The Perils of Chu Lao-San (1979)    
    成功嶺上 / Off to Success (1979)    
  策劃 / Planning
    火龍任務A級計劃 / Fire Dragon (1983)    
    雌虎威龍 / Tiger Angels (1997)    
  執行監製 / Executive Producer
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    臥底 / Camouflage (2000)    
    情不容義 / Hector (2000)    
    Call in 紅唇劫 / Red Lips (2000)    
  出品人 / Presenter
    大蛇王 / King of Snake (1987)    
    街頭殺手 / Iron Monkey 2 (1996)