[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張嘉明
张嘉明
Cheung Ka-Ming
Pinyin: zhāng jiā míng
 
影視作品 / Filmography (1986-1990)
 
  副導演 / Assistant Director
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    師兄撞鬼 / Look Out, Officer! (1990)    
  後期製作助理 / Post-Production Assistant
    雙龍吐珠 / Pom Pom Strikes Back! (1986)    
    兄弟 / Brotherhood (1986)    
    龍在江湖 / Legacy of Rage (1986)    
    富貴逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World (1987)    
    歡樂5人組 / The Goofy Gang (1987)    
    最後勝利 / Final Victory (1987)    
  場記 / Script Supervisor
    特警屠龍 / Tiger Cage (1988)    
    夜瘋狂 / All Night Long (1989)    
    老婆,妳好嘢! / The Other Half (1990)    
    笑傲江湖 / Swordsman (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 / My Neighbours Are Phantoms (1990)