[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃強
黄强
Huang Jiang
Pinyin: huáng qiáng
Wong Keung,  Huang Qiang,  Wang Chiang
 
影視作品 / Filmography (1967-1988)
 
  演員 / Actor (1967-1988)
    花落水流紅 / The Falling Petals (1967)    
    異鄉客 / The Unknown Swordsman (1970)    
    大劍士 / The Great Plot (1970)    
    火鳥第一號 / Violet Clove and Firebird (1970)    
    浪子之歌 / The Lark (1971)    
    劍魂 / The Living Sword (1971)    
    今天不上課 / Please Sir, We're Sorry! (1972)    
    香港屠夫 / Hong Kong Butcher (1985)    
    天煞 / Fury of the Heaven (1986)    
    省港風雲 / Border Line Story (1988)