[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林智聰  ♂
林智聪
Chris Lam Chi-Chung
Pinyin: lín zhì cōng
Lam Chi-Chung,  Chris Lam,  Chris Lam Che-Chung
 
影視作品 / Filmography (1985-2017)
 
  化妝 / Makeup
    時來運轉 / Those Merry Souls (1985)    
    生死線 / The Island (1985)    
    祝您好運 / Lucky Diamond (1985)    
    原振俠與衛斯理 / The Seventh Curse (1986)    
    不夜天 / Killer's Nocturne (1987)    
    人民英雄 / People's Hero (1987)    
    聖戰風雲 / Undeclared War (1990)    
    香港舞男 / Hong Kong Gigolo (1990)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    獄中龍 / Dragon in Jail (1990)    
    唯我獨尊 / An Eye for an Eye (1990)    
    蠻荒的童話 / In the Lap of God (1991)    
    正紅旗下 / Running on Empty (1991)    
    雙龍會 / The Twin Dragons (1992)    
    戰神傳說 / The Moon Warriors (1992)    
    英雄地之小刀會 / Shanghai Heroic Story (1992)    
    老友鬼上身 / Ghost in Me (1992)    
    四大探長 / Powerful Four (1992)    
    舞男情未了 / Gigolo and Whore II (1992)    
    兩廂情願 / The Killer's Love (1993)    
    入魔 / Fatal Obsession (1994)    
    青樓十二房 / Ancient Chinese Whorehouse (1994)    
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
    特警急先鋒 / Asian Connection (1995)    
    鬼巴士 / Ghostly Bus (1995)    
    我要活下去 / I Want to Go on Living (1995)    
    爆炸令 / Red Zone (1995)    
    驚變 / All of a Sudden (1996)    
    三個受傷的警察 / The Log (1996)    
    金榜題名 / To Be No. 1 (1996)    
    奪舍 / Walk In (1997)    
    最後判決 / Final Justice (1997)    
    犀照 / 49 Days (2006)    
    龍虎門 / Dragon Tiger Gate (2006)    
    雙子神偷 / Twins Mission (2007)    
    老港正傳 / Mr. Cinema (2007)    
    戲王之王 / Simply Actors (2007)    
    美女食神 / The Lady Iron Chef (2007)    
    雀聖3自摸三百番 / Kung Fu Mahjong 3 - The Final Duel (2007)    
    內衣少女 / La Lingerie (2008)    
    錦衣衛 / 14 Blades (2010)    
    異空危情 / Virtual Recall (2010)    
    關雲長 / The Lost Bladesman (2011)    
    猛鬼愛情故事 / Hong Kong Ghost Stories (2011)    
    第6誡 / Cross (2012)    
    幸運是我 / Happiness (2016)    
    追龍 / Chasing the Dragon (2017)    
  特殊化妝 / Special Makeup Artist
    古宅心慌慌 / The Death Curse (2003)    
    天師鬥殭屍 / Sifu Vs Vampire (2014)    
  特技化妝 / Special Makeup Effects
    十兄弟 / Ten Brothers (1995)    
  髮型 / Hair Stylist
    西遊記101回月光寶盒 / A Chinese Odyssey Part One - Pandora's Box (1995)    
    西遊記完結篇仙履奇緣 / A Chinese Odyssey Part Two - Cinderella (1995)    
  演員 / Actor (1985-2017)
    獄中龍 / Dragon in Jail (1990)