[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱桂芬
Chu Kwai-Fun
Pinyin: zhū guì fēn
Chu Kwai-Fong,  Chu Kwai-Fan
 
影視作品 / Filmography (1987-1995)
 
  道具 / Props
    天使行動 / Angel (1987)    
    鬼馬校園 / Porky's Meatballs (1987)    
    點指賊賊 / Chatter Street Killer (1988)    
    夜魔先生 / The Nocturnal Demon (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    蠻荒的童話 / In the Lap of God (1991)    
    精靈變 / Banana Spirit (1992)    
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    深圳之虎驚世桃色劫 / Born to Be Wild (1995)    
  飛車導演 / Car Stunts Director
    鬼馬校園 / Porky's Meatballs (1987)    
  道具領班 / Props Master
    衛斯理傳奇 / The Legend of Wisely (1987)    
    龍虎風雲 / City on Fire (1987)