[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李義之
李义之
Li Yi-Chih
Pinyin: zhī
Lee Yee-Chi
 
影視作品 / Filmography (1956-1984)
 
  特效 / Special Effects
    大丈夫興騷寡婦 / Honor and Love (1973)    
    戰神灘 / Beach of the War Gods (1973)    
    天網 / Kidnap (1974)    
    御貓三戲錦毛鼠 / Cat Vs. Rat (1982)    
    五郎八卦棍 / The 8 Diagram Pole Fighter (1984)    
  配音 / Dubbing
    鐵漢柔情 / The Young Dragons (1975)    
  效果 / Foley
    獵魔者 / Mercenaries from Hong Kong (1982)    
    毀滅號地車 / On the Wrong Track (1983)    
    窺情 / Maybe It's Love (1984)    
  演員 / Actor (1956-1984)
    一見鍾情 / Love at First Sight (1958)    
  音樂 / Music
    毒蟒情鴛 / The Lovers and the Python (1956)    
    毒玫瑰 / Poisonous Roses (1958)    
    想入非非 / Wild Fantasies (1958)    
    海演春色 / Springtime on the Beach (1959)    
    刀光劍影 / Night of the Long Knives (1960)    
    寶島風光 / Beautiful Taiwan (1966)    
    女毒手 / The Treacherous Lady Killer (1966)    
    金沙刀 / Golden Sand (1969)