[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林克
Lam Hart
Pinyin: lín
Lam Hak,  Lam Hack
 
影視作品 / Filmography (1990-2019)
 
  劇務 / Unit Manager
    再見阿郎 / Where a Good Man Goes (1999)    
    孤男寡女 / Needing You ... (2000)    
    疊影殺機 / Mist in Judge (2001)    
    全職殺手 / Fulltime Killer (2001)    
    我左眼見到鬼 / My Left Eye Sees Ghosts (2002)    
    嚦咕嚦咕新年財 / Fat Choi Spirit (2002)    
    PTU / PTU (2003)    
    盲探 / Blind Detective (2013)    
    獅子山上 / Lion Rock (2019)    
  收音助理 / Boom Operator
    鎗火 / The Mission (1999)    
  場務 / Set Runner
    水玲瓏 / The Revenge of Angel (1990)    
    高海拔之戀II / Romancing in Thin Air (2012)    
  演員 / Actor (1990-2019)
    暗花 / The Longest Nite (1998)