[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
蔡令敦  ♂
Lyndon Tsai Ling-Duen
Pinyin: cài lìng dūn
Choi Ling-Tun,  Ts'ai Ling-Duen
 
影視作品 / Filmography (1967-1981)
 
  製片 / Production Manager
    白玉京 / Pai Yu-Ching (1977)    
    小李飛刀 / Flying Sword Lee (1979)    
    英雄對英雄 / The Last Duel (1981)    
  副導演 / Assistant Director
    貂蟬與呂布 / Tiao Chan (1967)    
    女兵日記 / The Chinese Amazons (1975)    
  演員 / Actor (1967-1981)
    女兵日記 / The Chinese Amazons (1975)    
  策劃 / Planning
    中原一點紅 / Middle Kingdom's Mark-of-Blood (1979)