[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王俊健
Wong Jun-Kin
Pinyin: wáng jùn jiàn
Wong Chun-Kin
 
影視作品 / Filmography (2007-2020)
 
  武師 / Stunts
    車手 / Motorway (2012)    
  車手 / Car Stunts
    寒戰 / Cold War (2012)    
    風暴 / Firestorm (2013)    
    不二神探 / Badges of Fury (2013)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    新喜劇之王 / The New King of Comedy (2019)    
    肥龍過江 / Enter the Fat Dragon (2020)    
  演員 / Actor (2007-2020)
    門徒 / Protege (2007)    
    線人 / Stool Pigeon (2010) ... 非法賽車車手 / Street racer
    車手 / Motorway (2012)    
  助理飛車指導 / Assistant Car Stunt Director
    使徒行者 / Line Walker (2016)    
    寒戰II / Cold War 2 (2016)    
    導火新聞線 / The Menu (2016)    
    常在你左右 / Always Be with You (2017)    
    黃金兄弟 / Golden Job (2018)    
    掃毒2天地對決 / The White Storm 2 - Drug Lords (2019)    
    不義之戰 / The Fatal Raid (2019)    
    臥虎潛龍 / Undercover vs. Undercover (2019)    
    使徒行者2諜影行動 / Line Walker 2 (2019)