[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
舒琪  ♂
Shu Kei
Pinyin: shū
Yip Kin-Hang,  Kenneth Ip,  Kenneth Ip Kin-Hang

 
影視作品 / Filmography (1980-2018)
 
  製片 / Production Manager
    北京雜種 / Beijing Bastards (1993)    
    咖啡,或茶 / Coffee or Tea (2008)    
  導演 / Director
    兩小無知 / Sealed with a Kiss (1981)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
    基佬40 / A Queer Story (1997)    
    愛情Amoeba / Love, Amoeba Style (1997)    
    咖啡,或茶 / Coffee or Tea (2008)    
    美好2014 / Beautiful 2014 (2014)    
  剪接 / Editor
    虎度門 / Hu-Du-Men (1996)    
  執行監製 / Executive Producer
    邊走邊唱 / Life on a String (1991)    
  英文字幕 / English Subtitles
    狂野生死戀 / Touch of Evil (1995)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
  監製 / Producer
    北京雜種 / Beijing Bastards (1993)    
    東邪西毒 / Ashes of Time (1994)    
    初戀無限Touch! / First Love Unlimited (1997)    
    亞李、爸爸兩個大盜 / F***/Off (1998)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 / Boundless (2013)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
    翠絲 / Tracey (2018)    
  副導演 / Assistant Director
    夜車 / The Happenings (1980)    
    公子嬌 / Wedding Bells, Wedding Belles (1981)    
  字幕翻譯 / Subtitle Translation
    神算 / The Magic Touch (1992)    
  演員 / Actor (1980-2018)
    半邊人 / Ah Ying (1983) ... (客串) / [Guest]
    天使出更 / Carry on Doctors and Nurses (1985) ... / Health Dept. inspector
    無涯:杜琪峰的電影世界 / Boundless (2013) ... / [Himself]
  編劇 / Writer
    夜車 / The Happenings (1980)    
    兩小無知 / Sealed with a Kiss (1981)    
    摩登天師 / To Hell with the Devil (1982)    
    老娘夠騷 / Soul (1986)    
    沒有太陽的日子 / Sunless Days (1990)    
    風月 / Temptress Moon (1996)    
    基佬40 / A Queer Story (1997)    
    愛情Amoeba / Love, Amoeba Style (1997)    
    咖啡,或茶 / Coffee or Tea (2008)    
    一個複雜故事 / A Complicated Story (2013)    
    翠絲 / Tracey (2018)    
  配樂 / Soundtrack
    兩小無知 / Sealed with a Kiss (1981)