[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
顏國樑  ♂
颜国梁
Johnny Ngan Kwok-Leung
Pinyin: yán guó liáng
Antony Ngan,  Ngan Kwok-Liang,  Yan Guo-Liang,  Johnny Ngan





 
影視作品 / Filmography (1981-2000)
 
  演員 / Actor (1981-2000)
    綠印 / The Mad Cold-Blooded Murder (1981)    
    不准掉頭 / No U-Turn (1981) ... / Jimmy's friend
    瘋狂83 / Mad, Mad 83 (1983) ... 陳積,蒲區白 / Jack Chan
    好彩撞到你 / Host for a Ghost (1984)    
    A計劃續集 / Project A II (1987) ... 陸警警員 / Policeman #201
    南北媽打 / Mother Vs Mother (1988) ... / Producer Tsang
    點指賊賊 / Chatter Street Killer (1988) ... / George Li
    陣陣驚心夜之隔世追魂 / Gaak Sai Jui Wan (1989)    
    福星臨門 / Lucky Guys (1989) ... 朱 / Chu
    靚足100分 / Perfect Girls (1990) ... / Lam Tin Tsz's boss
    爛賭財神 / Fortune Chasers (1990)    
    性奴 / Devil's Love (1992) ... Raymond / Raymond
    再見浪漫 / Goodbye My Romance (1994)    
    賤男人週記 / The Hong Kong Happy Man (2000) ... / Wai Siu Bo