[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
洪克
Hung Hak
Mandarin: hóng
Hung Ke,  Hung Ko,  Hong Ke,  洪剋
 
Filmography (1971-1995)
 
  統籌 / Film Coordinator
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
  副導演 / Assistant Director
    金毛獅王 / The Golden Lion (1971)    
    埋伏 / Ambush (1971)    
    毒女 / The Kiss of Death (1973)    
    黃飛鴻 / The Master of Kung Fu (1973)    
    小雜種 / The Bastard (1973)    
    慾魔 / The Sinful Adulteress (1974)    
    舞衣 / Sex, Love and Hate (1974)    
    搭錯線 / All Mixed Up (1975)    
    降頭 / Black Magic (1975)    
    血滴子 / The Flying Guillotine (1975)    
    飛龍斬 / The Dragon Missile (1976)    
    勾魂降頭 / Black Magic, Part II (1976)    
    香港奇案 / The Criminals (1976)    
    油鬼子 / Oily Maniac (1976)    
    猩猩王 / The Mighty Peking Man (1977)    
    血芙蓉 / The Vengeful Beauty (1978)    
    十字鎖喉手 / Shaolin Hand Lock (1978)    
    少林英雄榜 / Abbot of Shaolin (1979)    
    連城訣 / A Deadly Secret (1980)    
    情俠追風劍 / Swift Sword (1980)    
    阿燦有難 / The Prohibited Area (1981)    
    熱浪 / Torrid Wave (1982)    
    少林傳人 / Shaolin Prince (1983)    
    三闖少林 / Shaolin Intruders (1983)    
    一觸驚魂 / Air Disaster (1983)    
    忍者潛龍 / Ninjas & Dragons (1984)    
    洪拳大師 / Opium and the Kung-Fu Master (1984)    
    浮世風情繪 / Yu Pui Tsuen II (1987)    
    喋血風雲 / Return to Action (1989)    
    夜激情 / Erotic Nights (1989)    
    三度誘惑 / Temptation Summary (1990)    
    紅粉至尊 / Queen's High (1991)    
    四度誘惑 / Temptation Summary II (1991)    
    處女的誘惑 / Evil Black Magic (1992)    
    情迷香港 / Run for Life - Ladies From China (1993)    
    三劍俠與飛機妹 / Love Is Over (1993)    
    罌粟 / The Sichuan Concubines (1994)    
    信有明天 / Hope (1995)    
  演員 / Actor (1971-1995)
    說謊世界 / Con Artists (1978)    
    夜激情 / Erotic Nights (1989)    
  編劇 / Writer
    三闖少林 / Shaolin Intruders (1983)