[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李嘉高
Sander Lee Ga-Go
Pinyin: jiā gāo
Lee Ka-Ko
 
影視作品 / Filmography (1982-1998)
 
  攝影 / Cinematographer
    荒漠人 / Soul of the Wind (1982)    
    聖誕快樂 / Merry Christmas (1984)    
    三文治 / Double Decker (1984)    
    操行零分 / Conduct Zero (1986)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 / Aces Go Places IV (1986)    
    倩女幽魂 / A Chinese Ghost Story (1987)    
    朝花夕拾 / Life Is a Moment (1987)    
    天使行動 / Angel (1987)    
    合家歡 / Mr. Coconut (1989)    
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
    偷情先生 / City Squeeze (1989)    
    開心鬼救開心鬼 / Happy Ghost IV (1990)    
    多倫多竹昇妺 / Toronto Banana Gal (1990)    
    老豆唔怕多 / Daddy, Father, Papa (1991)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 / Beyond's Diary (1991)    
    千王1991 / The Great Pretenders (1991)    
    洪福齊天 / Gambling Ghost (1991)    
    虎穴屠龍之轟天陷阱 / Guns of Dragon (1993)    
    水滸笑傳 / Laughter of "Water Margins" (1993)    
    花田囍事 / All's Well End's Well, Too (1993)    
    重金屬 / Satin Steel (1994)    
    年年有今日 / I Will Wait for You (1994)    
    我和春天有個約會 / I Have a Date with Spring (1994)    
    伴我同行 / One of the Lucky Ones (1994)    
    大富之家 / It's a Wonderful Life (1994)    
    愛情色香味 / Love Recipe (1994)    
    人間有情 / The Umbrella Story (1995)    
    偷錯隔牆花 / Paradise Hotel (1995)    
    南海十三郎 / The Mad Phoenix (1997)    
    豆丁奇遇記 / Hong Kong Adventure (1997)    
    衝上九重天 / Destination - 9th Heaven (1997)    
    九星報喜 / Ninth Happiness (1998)    
  第二組攝影 / 2nd Unit Cinematographer
    開心鬼放暑假 / Happy Ghost II (1985)    
    不文小丈夫之銀座嬉春 / Stooges in Tokyo (1991)    
    開心鬼5上錯身 / Happy Ghost V (1991)    
    驚變 / All of a Sudden (1996)