[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
張敏  ♀
张敏
Sharla Cheung Man
Pinyin: zhāng mǐn
Chang Min,  Sharla Chang,  Zhang Min





 
影視作品 / Filmography (1986-2003)
 
  監製 / Producer
    一千零一夜之夢中人 / Dream Lover (1995)    
  演員 / Actor (1986-2003)
    魔翡翠 / Magic Crystal (1986) ... 沈雲妮 / Winnie Shen
    精裝追女仔 / The Romancing Star (1987) ... 阿敏 / Ah Man
    最佳女婿 / Faithfully Yours (1988) ... 阿英 / AhYing
    火舞風雲 / Bet on Fire (1988) ... / Ming
    小小小警察 / Little Cop (1989) ... / Dark Skin
    花心夢裡人 / Dream of Desire (1989) ... / Sally Cheung
    猛鬼大廈 / Operation Pink Squad II (1989) ... / Min / Mun
    精裝追女仔之3狼之一族 / The Romancing Star III (1989) ... 文文 / Auntie Man
    賭神 / God of Gamblers (1989) ... Janet / Janet
    西環的故事 / Story of Kennedy Town (1990) ... 麗 / Li
    賭俠 / God of Gamblers II (1990) ... 夢蘿 / Dream Lo
    笑傲江湖 / Swordsman (1990) ... 任盈盈 / Ying
    嘩鬼住正隔籬 / My Neighbours Are Phantoms (1990) ... 小倩 / Siu Sin
    賭聖 / All for the Winner (1990) ... 綺夢 / Yee Mong
    追日 / A Chinese Legend (1991) ... / Ching Er (fox goblin)
    新精武門1991 / Fist of Fury 1991 (1991) ... 阿敏 / Nandy Fok
    五億探長雷洛傳(雷老虎) / Lee Rock (1991) ... 白月嫦 / Grace
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 / Lee Rock II (1991) ... 白月嫦 / Grace / Hsiun
    難得有情郎 / Lover at Large (1991) ... 林寶蓮 / Lily Lam
    冷面狙擊手 / Tiger Cage III (1991) ... / Suki Cheung
    妖魔道 / Devil's Vendetta (1991) ... 敏兒 / Mandy
    毒豪 / The Fatal Game (1991) ... 阿敏 / Mrs Sharla Wu
    逃學威龍 / Fight Back to School (1991) ... 何敏 / Miss Ho
    與龍共舞 / Dances with Dragon (1991) ... 陳月光 / Moon
    賭俠II上海灘賭聖 / God of Gamblers Part III: Back to Shanghai (1991) ... 綺夢 / Yee Mong
    鹿鼎記II神龍教 / Royal Tramp II (1992) ... 龍兒(易容) / Lone Erh
    92應召女郎 / Call Girl '92 (1992) ... / Carmen
    伴我縱橫 / Rhythm of Destiny (1992) ... 小紅 / Siu Hung
    逃學外傳 / To Miss with Love (1992) ... / Ms Chang
    女黑俠黃鶯 / Deadly Dream Woman (1992) ... / Huang Ying
    武狀元蘇乞兒 / King of Beggars (1992) ... 如霜 / Yushang/Ru Shuang
    飛女正傳 / It's Now or Never (1992) ... / Rose
    逃學威龍2 / Fight Back to School II (1992) ... 何敏老師 / Miss Ho
    逃學英雄傳 / Truant Hero (1992) ... 林夢想 / Lam Moon Shang/Dreamy
    鹿鼎記 / Royal Tramp (1992) ... 真/假太后 / Empress Dowager
    絕代雙驕 / Handsome Siblings (1992) ... 邀月宮主 / Eva
    漫畫威龍 / Fist of Fury 1991 II (1992) ... 阿敏/婉君 / Min/Mandy, Yuen Chuen/Yun Kwan
    戰龍在野 / Invincible (1992)    
    獵豹行動 / Cheetah on Fire (1992) ... / Pegay
    新碧血劍 / The Sword Stained with Royal Blood (1993) ... / Kau
    芝士火腿 / Chez N'Ham Story (1993) ... 粉腸 / Fanny
    菩提幽魂 / The Buddhist Spell (1993)    
    倚天屠龍記之魔教教主 / Kung Fu Cult Master (1993) ... 殷素素 / Yan So-So/Chao Min
    武俠七公主 / Holy Weapon (1993) ... 蜘蛛 / Spider
    飛狐外傳 / The Sword of Many Lovers (1993) ... 袁紫衣 / Purple Yuen
    神經刀與飛天貓 / Flying Dagger (1993) ... 「大風騷」風二娘 / Big Bewitchment
    笑俠楚留香 / Legend of the Liquid Sword (1993) ... 水母陰姬 / Jellyfish
    逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 / Fight Back to School III (1993) ... 阿敏 / Man
    黃飛鴻之鐵雞鬥蜈蚣 / Last Hero in China (1993) ... 鐵燕兒 / Ti Yin-er
    新天龍八部之天山童姥 / The Dragon Chronicles - The Maidens (1994) ... 阿紫 / Purple
    九品芝麻官白面包青天 / Hail the Judge (1994) ... 戚小蓮 / Mrs Chi Siu Lin
    暴風眼 / Crystal Fortune Run (1994) ... 葉風 / Wind Yip
    賭神2 / God of Gamblers Return (1994) ... 溫柔 / Ko Chun's wife, Yau
    地下裁決 / Underground Judgement (1994) ... / Senny / Lisa
    追女仔95之綺夢 / Romantic Dream (1995) ... 白惠 / Baak Wai/Mandy
    狂情殺手 / Dragon Killer (1995) ... 林苗 / Lam Miu
    十兄弟 / Ten Brothers (1995) ... 慧娘 / Chan Wai-Leung
    索命 / Back for Your Life (2000)    
    兩個獨立包裝的女人 / The Two Individual Package Women (2003) ... / Kristy Cheung
    第六感 / The Sixth Sense (2003)    
  出品人 / Presenter
    追女仔95之綺夢 / Romantic Dream (1995)    
    一千零一夜之夢中人 / Dream Lover (1995)