[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林世樂
林世乐
Honny Lam Sai-Lok
Pinyin: lín shì
 
影視作品 / Filmography (1983-1987)
 
  美術指導 / Art Director
    男與女 / Hong Kong, Hong Kong (1983)    
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    全家福 / A Family Affair (1984)    
    上天救命 / Heaven Can Help (1984)    
    鬥氣小神仙 / Puppy Love (1985)    
    殭屍先生 / Mr. Vampire (1985)    
    殭屍家族 / Mr. Vampire Part 2 (1986)    
    表哥到 / My Cousin the Ghost (1987)    
  演員 / Actor (1983-1987)
    鬼戰 / The Devil's Box (1984)    
    上天救命 / Heaven Can Help (1984)