[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李淑貞
李淑贞
Li Shu-Chen
Pinyin: shū zhēn
Li Shu-Zhen,  Ann Lee,  Lee Shu-Chen,  Lee Suk-Ching (2)


 
影視作品 / Filmography (1980-1996)
 
  演員 / Actor (1980-1996)
    心酸酸 / Pathetic Heart (1980)    
    觀世音與海龍王 / The Fairy and the Devil (1982)    
    飛頭魔女 / The Witch with Flying Head (1982)    
    海灘的一天 / That Day on the Beach (1983) ... / Lin Jiali (child)
    帶劍的小孩 / Kidnapped (1983) ... / Sheau Jih
    冬冬的假期 / Summer at Grandpa's (1984) ... / Ting Ting
    最想念的季節 / My Favorite Season (1985)    
    超級市民 / Super Citizen (1985) ... / Xiao Ying
    油麻菜籽 / Ah Fei (1985)    
    夢斷情天 / Story of a Bride (1985)    
    小祖宗 / Little Master (1986)    
    殺夫 / The Woman of Wrath (1986)    
    我們的天空 / Last Train to Tanshui (1986)    
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    桂花巷 / Osmanthus Alley (1988)    
    童黨萬歲 / Gang of Three Forever (1989)    
    魯冰花 / The Dull-Ice Flower (1989) ... 古茶妹 / Cha-Mey
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990) ... / Chu Wei-Ni
    大哥大續集 / Fatal Recall (1990)    
    巧克力戰爭 / Battle of Chocolate (1992)    
    熊貓小太陽 / Panda the Sun (1996)