[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳錦昌
陈锦昌
Chan Ka-Cheong
Pinyin: chén jǐn chāng
Chan Gam-Cheong,  Chan Kam-Cheong
 
影視作品 / Filmography (1988-2014)
 
  故事 / Story
    省港雙龍 / Chinese Cop Out (1989)    
    香江花月夜 / Hong Kong Graffiti (1995)    
    狂情殺手 / Dragon Killer (1995)    
  演員 / Actor (1988-2014)
    懸紅 / The Bounty (2012) ... / Police officer
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van / The Midnight After (2014) ... / Policeman
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van / The Midnight After (2014) ... / Policeman
  編劇 / Writer
    畫中仙 / Picture of a Nymph (1988)    
    一眉道人 / Vampire Vs Vampire (1989)    
    飛越黃昏 / Beyond the Sunset (1989)    
    舞台姊妹 / Stage Door Johnny (1990)    
    靈狐 / Fox Legend (1991)    
    火爆浪子 / Angry Ranger (1991)    
    西藏小子 / A Kid from Tibet (1992)    
    馬路天使 / Angel of the Road (1993)    
    沙甸魚殺人事件 / Mr. Sardine (1994)    
    鍾馗嫁妹 / The Chinese Ghostbuster (1994)    
    香江花月夜 / Hong Kong Graffiti (1995)    
    古惑天堂 / Made in Heaven (1997)    
    上帝之手 / Heaven of Hope (1999)    
    新少林寺 / Shaolin (2011)