[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李永洪  ♂
Tommie Lee Wing-Hung
Pinyin: yǒng hóng
Tomme Li
 
影視作品 / Filmography (1982-1995)
 
  製片 / Production Manager
    我未成年 / The Wild Ones (1989)    
    不文小丈夫 / The Wildgoose Chase (1990)    
    洪福齊天 / Gambling Ghost (1991)    
    何日金再來 / Rich Man (1992)    
    夏日情人 / Summer Lover (1992)    
    神算 / The Magic Touch (1992)    
    再世追魂 / Vendetta (1993)    
    李洛夫奇案 / The Incorruptible (1993)    
    白髮魔女傳 / The Bride with White Hair (1993)    
    白髮魔女2 / The Bride with White Hair 2 (1993)    
    人間有情 / The Umbrella Story (1995)    
  劇務 / Unit Manager
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    開心鬼撞鬼 / Happy Ghost III (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 / Aces Go Places IV (1986)    
    呷醋大丈夫 / Goodbye Darling (1987)    
    八星報喜 / The Eighth Happiness (1988)    
  策劃 / Planning
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    千王1991 / The Great Pretenders (1991)    
    同居關係 / Cohabitation (1993)    
  道具領班 / Props Master
    跛豪 / To Be Number One (1991)    
  場務 / Set Runner
    最佳拍檔 / Aces Go Places (1982)    
  事務 / Transaction
    我愛夜來香 / All the Wrong Spies (1983)    
    多情種 / My Sentimental Little Friend (1984)    
  演員 / Actor (1982-1995)
    鴻運當頭 / Lifeline Express (1984)    
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    偷情先生 / City Squeeze (1989)    
    發達秘笈 / How to Be a Millionaire (1989)    
    合家歡 / Mr. Coconut (1989)    
    Beyond日記之莫欺少年窮 / Beyond's Diary (1991)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    發達秘笈 / How to Be a Millionaire (1989)    
  編劇 / Writer
    何日金再來 / Rich Man (1992)