[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
何民居  ♂
Hoh Man-Gui
Pinyin: mín
Ho Man-Kui





 
影視作品 / Filmography (1990-1995)
 
  演員 / Actor (1990-1995)
    無名家族 / Family Honor (1990)    
    猛鬼入侵黑社會 / My Flying Wife (1991)    
    神槍手與咖喱雞 / Pom Pom and Hot Hot (1992) ... / Club manager
    舢版92 / Love in Sampan (1992) ... / Man
    四大天王 / Escort Service (1993)    
    玉女性重傷 / Astray Lamb (1993) ... / Sean Turner
    飛鳳春宵 / A Lustful Night (1993)    
    情劫 / Quenchless Desire (1993) ... / Sunny
    鴨之一族 / Gigolo Club (1993)    
    屬雞的女人 / Girl-Gang (1993) ... / Lung
    現代情慾篇之換妻檔案 / A Wild Party (1993)    
    性劫蘭桂芳 / Lan Kwai Fong Swingers (1993) ... 積 / Chik
    艷降 / Fatal Seduction (1993)    
    舞男真面目 / The Gigolo Revelation (1994) ... / Interviewer/Gigolo
    慾火狂蜜 / Honey Bee (1995)