[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李志強
李志强
Lee Chi-Keung (1)
Pinyin: zhì qiáng
Li Zhi-Qiang
 
影視作品 / Filmography (1979-2016)
 
  攝影 / Cinematographer
    搏命單刀奪命搶 / Odd Couple (1979)    
    紅塵劫 / Hong Chen Jie (1993)    
    剃刀情人 / Her Judgement Day (1993)    
    枕邊物語 / Pillow Talk (1998)    
    唇香、體香、女人香 / Lipstick and Woman (1998)    
    變身 / Change (1998)    
    有色的女人 / Sexy Colour Women (1998)    
  製片 / Production Manager
    觀世音與海龍王 / The Fairy and the Devil (1982)    
    七步干戈 / Seven Steps to Showdown (1982)    
  電工 / Electrician
    玻璃樽 / Gorgeous (1999)    
  美術指導 / Art Director
    黑雪 / Will of Iron (1991)    
    大迷信1993 / Super Normal II (1993)    
    花田囍事 / All's Well End's Well, Too (1993)    
    香港奇案之屯門色魔 / Portrait of a Serial Rapist (1994)    
    重案實錄之水箱藏屍 / Water Tank Murder Mystery (1994)    
    龍虎新風雲 / The Most Wanted (1994)    
    老泥妹 / Girls in the Hood (1995)    
    人間有情 / The Umbrella Story (1995)    
    四個自殺的少女 / Suicide (1995)    
    九絞龍的謊言 / Because of Lies (1995)    
    啞孩兒 / Dumb Child (2016)    
  燈光 / Lighting
    界女艷遇 / I Like It (2000)    
  服裝指導 / Costume Designer
    尖東老泥妹之四大天后 / Girls Gang (1995)    
  美術助理 / Art Assistant
    開心鬼撞鬼 / Happy Ghost III (1986)    
  攝影助理 / Focus Puller
    鹹魚番生 / By Hook or by Crook (1980)    
  道具 / Props
    雪肌夜叉 / Liu Chai Ghost Story (1993)    
  演員 / Actor (1979-2016)
    飛虎雄心2傲氣比天高 / Best of the Best (1996)