[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
于小偉  ♂
于小伟
Calvin Yu Xiao-Wei
Pinyin: xiǎo wěi
Yue Siu-Wai,  Yu Xiaowei



 
影視作品 / Filmography (2005-2019)
 
  演員 / Actor (2005-2019)
    無極 / The Promise (2005) ... 也力 / Commander Ye Li
    孔雀 / Peacock (2005) ... / Parachuter
    查無此人 / Finding Shows No Man (2012) ... / Gu Jie
    激浪青春 / Breaking the Waves (2014)    
    從天兒降 / Oh My God (2015)    
    勇士 / The Warriors (2016)    
    魔都凶音 / The Whisper (2016)    
    士為知己者 / Confidant (2019)