[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
羅舜泉  ♂
罗舜泉
Alan Lo Shun-Chuen
Mandarin: luó shùn quán
Lo Sou-Chour,  Alen Lo,  Law Shun-Chuen,  Law Sun-Chuen,  Law Miu-Chuen,  Lo Seun-Chun





 
Filmography (1984-2006)
 
  導演 / Director
    老泥妹 / Girls in the Hood (1995)    
    四個自殺的少女 / Suicide (1995)    
    破繭少年 / Thunder Scout (1998)    
    佈局 / The Set Up (1999)    
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    舞廳 / Night Club (1999)    
    黑社會.com / MAFIA.COM (2000)    
    天殺 / The Killer of the Lonely Heart (2000)    
    英雄人物 / Hero of City (2001)    
    豹女之奪命之旅 / Her Name Is Cat 2: Journey to Death (2001)    
    皇家保鏢 / Royal Guard (2002)    
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    琴魔 / Evil Bewitchment (2005)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
  場記 / Script Supervisor
    走火炮 / Misfire (1984)    
    妙探孖寶 / Two Jolly Cops (1985)    
    花街時代 / My Name Ain't Suzie (1985)    
    平安夜 / Night Caller (1985)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)    
    教頭發威 / The Master Strikes Back (1985)    
    弟子也瘋狂 / Crazy Shaolin Disciples (1985)    
    奪寶計上計 / From Here to Prosperity (1986)    
  策劃 / Planning
    正牌韋小寶之奉旨溝女 / Hero from Beyond the Boundary of Time (1993)    
    老泥妹 / Girls in the Hood (1995)    
  出品人 / Presenter
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    舞廳 / Night Club (1999)    
    天殺 / The Killer of the Lonely Heart (2000)    
    七條命 / Untouchable Maniac (2000)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    皇家保鏢 / Royal Guard (2002)    
    赤裸性對抗 / Deadly Past (2002)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 / Seductive Love (2002)    
    危險關係 / Dangerous Relationship (2002)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2003)    
    性在夠辣 / Sexual Vengeance (2003)    
    應召女郎2003 / True Love 2003 (2003)    
    殭屍復活 / Vampire Reborn (2003)    
    夜間管理員 / Night Security Guard (2003)    
    蛇蠍情人 / Snake Lover (2003)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    鬼井幽魂 / Mysterious Hole (2004)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
  監製 / Producer
    陰魂不散 / Immortal Spirit (1999)    
    舞廳 / Night Club (1999)    
    黑社會.com / MAFIA.COM (2000)    
    天殺 / The Killer of the Lonely Heart (2000)    
    七條命 / Untouchable Maniac (2000)    
    英雄人物 / Hero of City (2001)    
    豹女之奪命之旅 / Her Name Is Cat 2: Journey to Death (2001)    
    九龍的天空之旺角馬房 / Hooker's World (2002)    
    皇家保鏢 / Royal Guard (2002)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    九龍的天空之錯愛馬伕 / Seductive Love (2002)    
    赤裸性對抗 / Deadly Past (2002)    
    烈血快車 / Taxi Driver (2002)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)    
    危險關係 / Dangerous Relationship (2002)    
    火辣師妹 / Point of No Return (2002)    
    九龍的天空之墮落街 / A Fallen Angel (2003)    
    寬頻聊齋 / Wedding in Hell (2003)    
    應召女郎2003 / True Love 2003 (2003)    
    殭屍復活 / Vampire Reborn (2003)    
    蛇蠍情人 / Snake Lover (2003)    
    夜間管理員 / Night Security Guard (2003)    
    無間道長 / The Infernal Fighter (2004)    
    仙魔遊蹤 / The Kingdom of Darkness (2004)    
    鬼井幽魂 / Mysterious Hole (2004)    
    琴魔 / Evil Bewitchment (2005)    
    無間道長之神劍門 / The House of the Sword (2006)    
  副導演 / Assistant Director
    聽不到的說話 / Silent Love (1986)    
    標錯參 / To Err Is Humane (1987)    
    龍虎風雲 / City on Fire (1987)    
    良宵花弄月 / That Enchanting Night (1987)    
    一妻兩夫 / One Husband Too Many (1988)    
    女子監獄 / Woman Prison (1988)    
    求愛夜驚魂 / In Between Loves (1989)    
    救命宣言 / Doctor's Heart (1990)    
    情聖 / The Magnificent Scoundrels (1991)    
    蠻荒的童話 / In the Lap of God (1991)    
    羔羊醫生 / Dr. Lamb (1992)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 / Hero from Beyond the Boundary of Time (1993)    
    芝士火腿 / Chez N'Ham Story (1993)    
    剃刀情人 / Her Judgement Day (1993)    
  演員 / Actor (1984-2006)
    一妻兩夫 / One Husband Too Many (1988)    
    情聖 / The Magnificent Scoundrels (1991)    
    正牌韋小寶之奉旨溝女 / Hero from Beyond the Boundary of Time (1993)    
    老泥妹 / Girls in the Hood (1995)    
    懵仔多情 / Stooge, My Love (1996)    
    英雄人物 / Hero of City (2001)    
    皮篋拉屍 / Horror Trip (2002)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)    
    夜間管理員 / Night Security Guard (2003) ... [沒被列在名單] / [Uncredited]
  執行導演 / Executive Director
    新唐山大兄 / Shanghai Affairs (1998)    
  編劇 / Writer
    剃刀情人 / Her Judgement Day (1993)    
    黑社會.com / MAFIA.COM (2000)    
    星星與月亮 / Her Story (2002)